Monday, February 27, 2012

İndirim Ganimetleri - 4

Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba herkese.

Bir süredir blogumla ilgilenemiyordum. Son bir indirim postu ile ses vereyim dedim :)

İndirim son haftasına girdi, yeni sezon ürünler raflarda çoktaaan yerlerini aldılar bile. Yeni sezon alışverişlerine başlamadan önce, geçen haftam son kez AVM'leri gezip indirimin son anlarından yararlanmakla geçti. Tabii artık çok az şey kaldı indirimli olan ve kalanların çoğunun da bedenini bulmak oldukça güçleşti. İndirimde hedef koyup da alamadığım Zara'dan burnu siyah ayakkabı ve floral gömlek; Bershka'dan da simli babet var ama neyse artık deyip önümüzdeki maçlara bakacağım :)

Çok uzatmadan sizlere indirim ganimetlerimi göstermeye başlıyorum...


Bershka - Siyah bir deri ceket istiyordum ve bu ceket dolabımdaki yerini aldı; sabırsızlıkla havaların ısınmasını bekliyor :) Fiyatı 75 Lira gibi bir şeydi, Panora Bershka'da hala birkaç rengi kalmıştı, almak isteyenler oraya bakabilir...



Stradivarius - Bej rengi pantolonları kot gömlekle giymeyi seviyorum. Bu pantolon ışıktan dolayı gri gibi görünse aslında hoş bir bej rengi.



Zara - Artık havuç pantolonların modası yavaş yavaş geçiyor olsa da kendisini çok sevdiğim için bu pantolonu çok uygun fiyata görür görmez aldım. Baharda geniş omuzlu tişört ve leopar babetlerle kombinlemeyi planlıyorum.




Mudo City - Leopar her zamanki gibi vazgeçilmez bir parça. Bu kemeri indirimde bulunca kaçırmak istemedim.



Veeeee indirim döneminin en mutlu haberini en sona sakladım. Sonunda arzuladığım floppy şapkayı İpekyol'da  buldum. Üstelik neredeyse H&M'deki şapkanın yarı fiyatına :) Henüz nerede takacağıma karar veremesem de bakıp bakıp mutlu olmam da yeter, öyle değil mi?? :)



Umarım sizler de istediğiniz parçalara kavuşabilmişsinizdir...

İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle :)

Thursday, February 16, 2012

Sephora L29 - Teeny Bikini

Merhaba;
Uzun zamandır yazacak konu bulamamıştım. Hazır bu ojeyi sürmüşken ve kendisiyle aşk yaşarken sizlerle de paylaşayım dedim.


Hatırlarsınız, indirim döneminde Sephora'dan almıştım bu ojeyi. Mint rengi oje arayışlarım sırasında çıkmıştı kendisi karşıma ve beni mutlu etmişti. Aldığımdan beri ilk kez sürdüm ve bayıldım bu renge. Bana jelibonu anımsatıyor. (bu renk jelibon yok ama olsun, öyle bir his veriyor bana :)

Ojenin fırçası Rimmel ojelere benziyor, sürümü bu yüzden çok rahat.

Tam rengini aşağıdaki kolajın ilk fotoğrafında gösterebilmişim.

Neyse uzatmadan fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum sizi.


Saturday, February 11, 2012

Yeni Mim Dalgası

Merhaba;
Daha önce söylemiş miydim hatırlamıyorum ama mimlenmeye ve kendimle ilgili bir şeyler paylaşmaya bayılıyorum. Aynı şekilde diğer insanların da hayatlarına dair bir şeyler öğrenmeye de :)

İlgiyle takip ettiğim Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı blogunun sevgili sahibesi beni de mimlemiş, kendisine çok teşekkür ediyorum beni de düşündüğü için ve hemen mim'i cevaplamaya geçiyorum...

Mim'in kuralı soruları cevaplayıp 11 soru daha hazırlayıp 11 blogger'a göndermek. Ben de kurala uyamayacağım çünkü bu şekilde ilerlerse en son mimlenen kişiler oldukça fazla soru cevaplamak zorunda kalabilirler :) Ayrıyeten  benim mimlemek istediğim tüm bloggerlar da mimlenmiş zaten, dolayısıyla kuralı bozduğum için özür diliyorum :)

İşte benim cevaplarım:

1-En sevdiğiniz makyaj malzemesi nedir?
Eyeliner, rimel ve ruj yarışırlar bu konuda...
2-Sizi en sinir eden insan tipi hangisi?

İkiyüzlü, samimiyetsiz, negatif, dengesiz, ukala ve çıkarcı olanlar.

3-Hayatınızın sonuna kadar ya sadece Tv seyredebilirsiniz ya da sadece  internet kullanabilirsiniz, hangisi?

İnternet diyorum çünkü ben televizyon izlemiyorum :)

4-En sevdiğiniz renk nedir?

Kırmızı
5-Her ay takip ettiğiniz dergiler var mı?

Düzenli olarak takip ettiğim bir tek Vogue Türkiye var. Onun dışında siyasi dergilerden ve karikatür dergilerinden var bir kaç tane.

6-En sevdiğiniz Youtube kişileri kimler ?

Youtube'dan makyaj videoları filan izlemiyorum ben, o yüzden bu soruyu pas geçiyorum.

7-En sevdiğiniz tatil mekanları nelerdir?

Bir çok tatil beldesi gezdim Türkiye içinde ama en sevdiğim Bodrum sanırım. Biraz klişe oldu, yine de idare edin :)
8-Ciddi manada tutkulu olduğunuz hobileriniz var mı?

Yeni yerler keşfetmeye bayılıyorum. Bir de film izlemeye veya kahvemi ve kitabımı/dergimi alıp okumaya bayılırım. Başka da aklıma bir şey gelmedi şimdilik.

9-Takıntılarınız var mı?

Daha önceki bir mim'de belirttiğim gibi düzen ve güzel kokma takıntım vardır. 

10-Sizi en çok sevindirecek hediye ne olurdu?

Aslında şu an çok fazla şey istiyorum, Ipad, Canon EOS 600D bunlardan bir kaçı ama en sevineceğim hediye sevdiceğimle bir tatil olurdu herhalde :)
11-Üzgün olduğunuzda moralinizi düzeltmek için ne yaparsınız? 

Bol bol tatlı yerim, alışverişe çıkarım, moda blogları/dergileri karıştırırım ya da tek başıma kulağımda müzik uzun bir yürüyüşe çıkarım.


Diğer Sorular:

1-) Ruj mu rimel mi allık mı?
Ruj ve rimel :)

2-) Paranı en çok hangi ürünler için harcarsın?
(kıyafet, kozmetik, ev eşyası, kitap vs...)
Ev eşyası dışında hepsine ama sanırım son zamanlarda sadece kıyafete harcıyorum. Malum, indirim dönemi :)

3-) İlerde dünyanın herhangi bir yerinde yaşama fırsatı verildi, bu yer neresi?
Beni mutlu eden insanların olduğu herhangi bir yer.

4-) Yılbaşı büyük ikramiyesi sana çıktı :) Yapacağın ilk 5 şey ne?
Sanırım bütün paramla kendime iş kurarım, tabii bunun için bir sürü danışman, eleman, şu bu gerektiği için başka bir şeye param kalmazdı :)

5-) En beğendiğin ünlü hangisi?
(Türk, yabancı; kadın, erkek; oyuncu, şarkıcı fark etmez)
Bir kere yerli olarak Demet Evgar ve Emre Karayel'e bayılıyorum (Evet, tahmin ettiğiniz gibi ben '1 Kadın 1 Erkek' bağımlısıyım :)) Onun dışında Teoman benim uzun bir süredir vazgeçilmezim. Nejat İşler'i de fazlasıyla beğenmekteyim... 
Yabancılardan Christiana Hendricks, Colin Firth, Neil Patrick Harris, Michael C. Hall, Olivia Palermo falan filan...Yine hatırlayamadım başka bir sürü vardır elbette ki :)

6-) "İşte bu şarkı sanki benim için yazılmış" dediğin bir şarkı var mı?
Benim için yazılmış dediğim şarkı; Elif Şafak'ın yazdığı ve Teoman'ın söylediği 'Uçurtmalar'. Tam olarak beni anlatıyor. Belki bir de Kaybedenler Kulübü Soundtrack Albümünden Can Gox'un söylediği 'Melancholy Man'i sayabiliriz .
Fakat Nouvelle Vague'nin 'Dance With Me' şarkısının da yeri ben de çok ayrıdır.

7-) Vakit geçirmeyi en çok sevdiğin kişi kim?
Ailem, sevgilim ve sevdiğim arkadaşlarım...

8-) Kendini 3 kelimeyle ifade etmek istesen bu 3 kelime hangileri olur?
Samimi, pozitif ve SertGörünmeyeÇalışanAmaAslındaÇokDuygusalBiri :)

9-) Takıyla aran nasıldır? Takıp takıştırmayı sever misin?
Küçüklüğümden beri bayılırım takılara.

10-) Youtube'da video yapan Türk kızlar hakkında neler düşünüyorsun?
İzlemediğim için bir yorum yapamıyorum.

11-) Hazırladığım soruları nasıl buldun?? :D
Bu soru haricinde güzeldi bence :)

Friday, February 10, 2012

İndirim Ganimetleri - 3

Artık indirim döneminin yavaş yavaş sonuna yaklaşıyoruz :( Bunlar da mağazalarda geriye kalanlardan bulabildiklerimin bir kısmı..



  Zara - Kışlık bota ihtiyacım vardı. Zara'da bu çizmeleri görünce bunları almaya karar verdim. Gördüğünüz gibi içi yünlü ve ayaklarımı sıcacık tutuyor. Soldaki fotoğrafta gri gibi çıkmış ama süet olduğu için flaşta öyle görünmüş.
Aslında bunları tercih etmemin bir sebebi de Ankara'da Dr.Martens bulamamış olmam :(




Bershka - Kırmızı pantolon arıyordum ne zamandır. Bershka'da bu taytı indirimli görünce bunu alıp arayışlarımı böylece sonlandırdım. Bir de beyaz bir babet aldım şaka gibi bir fiyata :)




Pull and Bear - En dağıtılmış mağaza burasıydı. Dolayısıyla içimden pek bakmak gelmedi. Bu kazak hemen karşıma çıktı ve beyaz salaş kazak arayışlarıma ilaç gibi geldi :) Hem omzu düşüyor, hem salaş duruyor hem de tunik/elbise görevi görebiliyor, tam istediğim gibi yani :)



H&M - Duymayan var mı bilmiyorum asıl çılgın indirim H&M'de. %50 indirimin de %50 indirimi. Ama tahmin edebileceğiniz gibi pek bir şey kalmamış. Siyah snood istiyordum onun yerine siyah bir atkıyı aldım. Fotoğraftaki atkıyı da erkek arkadaşım kendine almıştı erkek reyonundan fakat o kadar beğendim ki rengini, uzunluğunu filan, el koydum :)

Son bir indirim ganimetleri postunu da yakında yayınlayacağım.

Umarım sizin de iyi geçiyordum indirim alışverişleriniz :)

Wednesday, February 8, 2012

Bu Ayın Bitenleri...

Merhaba;
Bu ay çok birikmeden ve ev çöplüğe dönmeden yayınlayayım dedim.
Bakalım bu ay neler bitirmişim..



Bepanthen Krem: Nemlendirici olarak bunu kullandığımı daha önce söylemiştim. Çok memnunum, iddia edildiği gibi kıllanmaya filan yol açmadı.

BioTrue Lens Solüsyonu: Bunun ayrıyeten yazısını yazmıştım, şuradan bakabilirsiniz.

Oriflame Naughty Eyes Maskara: Uzun süredir benimleydi. Mavi diye almıştım ama hiç mavilik vermiyordu. Fakat maskara olarak gayet iyiydi. Kirpiklerimi hem uzattı hem de dolgunlaştırdı.

Lady Speed Stick Gel: Bundan da çok memnunum, bir önceki bitenler yazısından depoladığımı söylemiştim :)

The Body Shop Originals Serisi Frambuazlı Duş Jeli: Bunun kokusuna bayılıyorum ve seride kampanya oldukça depoluyorum.

Gülşah Süngerli Aseton: Normal asetonlarımın yanında bir tane de bundan bulunduruyorum evde çünkü daha önce söylediğim gibi tek tırnağımın ojesi soyulduğunda bununla çıkarıp sadece o parmağın ojesini tazeleyebiliyorum.

Oriflame Nature Secrets Frambuaz ve Naneli Roll-on: Bir set halinde almıştım ama bunu beğenmedim. Şöyle ki kokusu çok güzel ve koruması da gayet iyi ama sarı leke bırakıyor kıyafetlerde ne yazık ki :(

Watson's Bademli Body Scrub: Bundan gayet memnun kalmıştım. Hem köpürmesi iyi, hem de tanecikleri sayesinde peeling işlevini iyi yapıyordu. Üstelik içindeki badem yağı sayesinde banyo sonrası da kurutmadı cildimi. Fakat kokusu tam bir badem yağı. Kokudan rahatsız olmazsanız önerebileceğim bir ürün.

Nivea 20 Faktör Güneş Losyonu: Bu ne alaka diyebilirsiniz kışın ortasında :) Yazdan kalmış, bir sonraki seneye kullanımı önerilmediği için nemlendirici gibi kullandım ve bitirdim. Bunun şöyle bir kötülüğü var; nemlendirmesi koruması filan gayet güzel ama sürdükten sonra güneşe çıkınca teninizde çok kötü bir koku bırakıyor. Bu sebeple bir daha almayacağım kendisini.

Gliss Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Sıvı Saç Kremi: Bu üründen herkes gibi ben de çok memnunum. Hem kolayca taramamı sağlıyor, hem de sürdüğümden beri saçımda neredeyse hiç kırık oluşmadı. Hemen yenisi geldi bile yerine.

Oriflame 3'ü 1 Arada Makyaj Temizleme Solüsyonu: Bu da hediye olarak gönderilmişti bana hatırlarsanız. Ama beğenmedim, makyaj çıkarmada oldukça zorlanıyor ve tam çıkarmıyor göz makyajımı. 

İşte bu ay bitirdiklerim bu kadar. Umarım ürünler hakkında fikir verebilmişimdir sizlere.

İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

Sunday, February 5, 2012

Pastel 74 Numara

Günaydıın;

Umarım güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur...
Blogumu bugün de postsuz bırakmayayım diye geçen hafta sürüp aşk yaşadığım ojeyi göstermek istedim sizlere. Bir çok blogger arkadaş tanıttı bu zümrüt yeşili ojeyi, ben yine geç kaldım bunu almakta ama olsun :)


Bu renge de bayıldım. Hafif ışıltılı ve tam bir zümrüt yeşili..




Mutluluk dolu bir Pazar günü dileğiyle :)

Thursday, February 2, 2012

DIY Fikri - Kravattan Etek

Az önce Lookbook'ta gördüğüm bu eteğe tek kelimeyle bayıldım! Çok yaratıcı, çok farklı, çok ilham verici ve çok güzel... En yakın zamanda yapmayı deneyeceğim.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...