Sunday, November 2, 2014

Watson's & Gratis Haul

Bildiğiniz gibi Gratis dehşet bir indirim yaptı ve mağazalar yağmalandı. Gerçekten hiç böylesine indirim görmemiştim dolayısıyla bulduğum kadarıyla ihtiyacım ne varsa aldım gitti :) Tabii Gratis indiriminden önce bir de Watson's alışverişi  var. Gratis'in indirime gireceğini bilseydim hiçbir şey almazdım ya neyse. Önce Watson's alışverişini göstereyim.


Here's what I've bought from Watson's: 



Toni&Guy Deniz Tuzu spreyini ne zamandır denemek istiyordum. İndirimle 25 TL'ye gelince alayım hemen dedim. Palmolive Kahve Hazzı Duş Jeli (6 TL), Sakuralı ıslak mendil(4 TL) ve Garnier göz makyaj temizleyicisi(6 ya da 7 TL) de aynı şekilde denemek istediklerimden. Nivea konusunda çok sinirli olsam da roll-on ihtiyacım vardı. Bu seti görünce ve görevliler "indirimde" olduğunu söyleyince ben de inanıp aldım ama ikisi birlikte 17 TL. Gratis'te ikisini ayrı ayrı almak çok daha ucuza denk geliyordu. Törpü de ihtiyaçlardandı. 3.75 gibi bir fiyatı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Toni&Guy Sea Salt Spray, Palmolive Coffee Shower Gel, Sakura Wet Wipes, Garnier Eye Make Up Remover, Nivea Roll-on and Eye Make Up Remover and the nail file.


Gratis'ten ilk turda bunları aldım: Solingen tırnak pensini ne zamandır takipteydim, indirime girer girmez aldım(15 TL). Diş macunu ihtiyacını her zamanki gibi  Colgate optik beyazla kapattım(9 TL). Yanına bir de denemek istediğim ağız kokusu engelleyici Dentiste White macunu aldım(9 TL). John Frieda Hacim Verici Şampuan benim vazgeçilmezim, indirimde stoklamış oldum(12 TL). Venüs Embrace jileti istiyordum indirimdeyken alayım dedim(13 TL). Benri gözlük temizleme mendilini de ilk kez denedim ve bayıldım(1.75 TL). Nivea Lip Butter'lar yeni gelmişti ve ben bunları ne zamandır sayıklıyordum. İndirimde bir tane bulunca hemen kaptım(5 TL). Essence oje temizleme kalemi de ne zamandır istek listemdeydi(5 TL). Sağdakiler ise sevdicek için alındı.(Jilet 16 TL, Nivea Tıraş Köpüğü 5 TL, Rexona Deodorant 5 TL)


The things above are what I've bought from Gratis at the first hand. Solingen nail clipper, Colgate Optic White toothpaste, Dentiste White toothpaste, John Frieda Volumizing Shampoo, Venus Embrace Razors, Benri Glass Cleaning Wipes, Nivea Lip Butter, Essence nail polish corrector pencil. The things on the right side are for my love (Gilette Blades, Nivea Shaving Foam and Rexona Deodorant)


Son olarak bugün uğradığım Gratis'te de bunları buldum: Freshies benim çok severek kullandığım kapsüller. İndirimde olunca(5 TL) bal şeker oldu :) Yolculuklarda kullanmak üzere bir adet boyun yastığı(4.5 TL). Kalemtıraşa ihtiyacım vardı(75 kuruşa filan denk geldi). Clean&Clear sivilce jelini denemek istiyordum(6 TL). Wet and Wild Créme Brulée farı indirimle 3.5 Lira gibi bir şeye aldım. Bu Sidekicks babetlere ne zamandır bakınıyordum(12 TL). Topuklu ayakkabı giydiğim günlerin kurtarıcısı olacak. Maybelline Colossal göz kalemini bulunca aldım(5 TL). Siyah göz kalemi ihtiyacı hiç bitmez :) Essence In the Nude dudak kalemi(aşağı yukarı 1.5 TL'ye denk geldi). Bu kalemleri çok seviyorum ve bu rengini bulunca da aldım. Son olarak da Eklips eye liner fırçası lazım olur diye aldım(aşağı yukarı 1.5 TL'ye denk geldi).

And lastly, these are what I've bought today: Freshies breath refreshers, neck pillow, pencil sharpener, Clean&Clear anti-acne gel, Wet and Wild Creme Brulee eye shadow, Sidekicks ballerinas, Maybelline Colossal Kajal, Essence in the Nude lip pencil and Eklips eye liner brush.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...