Friday, June 26, 2015

BBW Ankara &Victoria'a Secret Alışverişi/Haul

Merhaba;

Yine uzunca süredir ortalarda yokum. Bu aralar paylaşacak fazla bir şey bulamadığım için konuların birikmesini bekliyorum. Bir de indirim dönemleri başlayınca artık yazayım dedim.

Hi;
I haven't been around for a while if you've noticed but I couldn't find anything to write about so I decided to collect my memories. Since the sale season has opened, I might start to post new entries again :)



Instagram hesabımdan da bildiğiniz üzere yıllardır dört gözle beklediğim BBW nihayet Ankamall'e açıldı. Tabii ki ilk gün soluğu orada aldım :) aşağıda iki farklı ziyaretimde aldıklarımı bulabilirsiniz. Bu arada mağazada şu an %70'e varan indirim var haberiniz olsun :)

As some of you may know from my instagram account, BBW has a store now in Ankara and of course I was there at the first day :) These are what I've bought in two different visits to the store: (btw there is a huge sale nowadays in the store)


True Blue Serisinin bazı ürünlerinde 1+1 kampanyası vardı. Bu iki krem 20 Lira'ya denk geldi. El temizleme jeli de 8 TL idi.


Losyonların ve kremlerin çoğu 15 TL'ye inmişti. Küçük boy olan ise 5 TL idi.


Hemen yanındaki Victoria's Secret mağazasından indirimden aldıklarım ise şunlar;
                          And the things that I've bought from Victoria's Secret Sale are:



Vücut spreyleri 25 TL, duş yağı ise 15 TL'ye inmişti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...