Tuesday, February 23, 2016

Mamacim.com Alışverişi

Merhaba;

Geçenlerde sürekli kullanıp çok memnun kaldığım Nuxe Brightening Program serisinden Losyonum bitince ve en uygun fiyatı Mamacim.com'da bulunca alayım dedim. Yanına da bir tane daha önce kullanıp çok memnun kaldığım Lapitak ayak kremi atmıştım. Diğerlerini site sağolsun site hediye olarak gönderdi :) Bundan sonra dermokozmetik alışverişlerimin bir numaralı adresi olacak burası...


Sunday, February 21, 2016

Bath and Body Works Alışverişi

Daha öncede defalarca dile getirdiğim üzere BBW benim en en çok sevdiğim vücut bakım markası. Dolayısıyla Ankara'da mağaza açmasına en çok ben sevinmişimdir herhalde. Hazır %70 indirim varken aldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim.



Öncelikle %70 indirime girmeden önce sanırım yalnızca Ankara mağazasına özel olarak Twisted Peppermint isimli bu seride inanılmaz bir indirim vardı ve serinin ürünleri 10-15 TL arasında değişiyordu. Ben de bu üçünü kapmıştım ve her biri 10 TL idi.


En son gittiğimde ise nihayet %70 indirim başlamıştı ve ben bunları aldım:


Losyonlar 15 TL (ki daha önce Winter Candy Apple kokusuna bayılmıştım), Aromatherapy serisinden fesleğenli cam şişeli losyon 15 TL, True Blue serisinden büyük olan krem 15 TL, minik olanı ise 10 TL'ye inmişti. Ben bunları el kremi olarak kullanıyorum ve sonuçtan çok memnunum. Çok yoğun kıvamlı olduğu için özellikle kış aylarında çok güzel nemlendiriyor ellerimi. Dolayısıyla bu kadar ucuza bulmuşken alayım dedim. Hediye olarak da çok beğendiğim seri olan Paris Amour serisinden losyon testerı verdiler.

Thursday, February 18, 2016

Sevgililer Günü İndirim Alışverişleri

Herkese merhaba;

Bu sene de Sevgililer Günü indiriminden sınırlı sayıda ürün alarak indirimi atlatmış bulunuyorum. Gratis'e neredeyse girmedim bile, Migros ve Watsons'dan da yalnızca ihtiyacım olan şeyleri aldım ve çıktım.

Daha önceleri olduğu gibi yine en güzel indirim Migros'ta olduğundan bu aşağıdakileri oradan aldım. İndirimli fiyatlarını aşağıda bulabilirsiniz.


Parmex Aseton: 2 al 1 öde kampanyası vardı, ikisini 4 Liraya almış oldum.
Neutrogena Ayak Kremi: 5 TL
Neutrogena Visibly Renew El Kremi: Ne zamandır SPF içeren bir el kremi arıyordum. Bu da 7 Lira gibi bir fiyata düşmüştü, denemek istedim.
Garnier Micellar Su: Bu küçük boyu 3 TL olunca lazım olur diye alayım dedim.




Watsons'ta ise severek kullandığım John Frieda şampuanlar 15 TL'ye inmişti, dolayısıyla bir daha bu fiyata bulamam diye stokladım :) Son olarak BB kreme ihtiyacım varken ve Pure Beauty markası oldukça övülürken denemek istedim, 22 TL'ye inmişti ve iyi ki almışım çünkü kendisine gerçekten bayıldım.

Monday, February 8, 2016

Kiko Alışverişi ve İtalya'dan alınanlar

Bu yazıyı uzunca bir süredir ertelemiştim, malum üşengeçlik diz boyu! :) Hazır Kiko'nun ülkemize geleceği söylentileri dolaşırken artık zamanı geldi diye düşündüm :)

Beni instagram'dan takip edenler bilecektir ki Ekim ayında sevdiceğimle İtalya'ya gittik. Eh tabi gitmişken bir İtalyan markası olan Kiko'ya uğramadan olmazdı. Benim aldıklarım şu şekilde:


Fiyatlarını hatırlamıyorum ama buranın hepsine 15 Euro verdiğimi hatırlıyorum. Ne kadar uygun olduğunu söylememe gerek yok herhalde :)

Öncelikle ojenin kalitesine ve rengine bayıldım. Bizim Flormar'lara benziyor, aklınızda bulunsun. Rimeli henüz açamadım elimdeki rimeli bitirmediğim için ama yorumları bir bitenler yazısında bulabilirsiniz.





Farların yapısı ve kalıcılıkları mükemmel, özellikle kahverengi olana ba-yıl-dım, water eyeshadow serisinden, sanırım ıslak da kullanılabiliyor.


Ruj da dudağı hiç kurutmuyor ve rengi şahane. Ultra glossy stylo diye geçiyor ama söylediği gibi inanılmaz parlar durmuyor, gayet kararında.

İtalya'da aldıklarıma gelirsek, biz genelde yiyecek-içecek alışverişi üzerine yoğunlaştık, gerçi vintage dükkanlardan aldığım bir kaç parça bir şey var ama fotoğrafını çekmemişim maalesef :(

İtalya'nın kahveleri çok güzel ve çok ucuz. Ben keşke daha fazla alsaymışım diye üzüldüm sonradan. Bu fotoğraftakiler çoktan bitti :( Onun dışında zeytinyağları da meşhur. Biz trüf mantarlı olanı denemek istedik, biraz ağır geldi ama yine de et yemeklerine lezzet katıyor. Tabi makarna cennetinden makarna almadan dönmek olmazdı, tercihimizi Ravioli'den yana kullandık :)



Tabii bir de sevgili Sezen'in önerisi ile almış olduğumuz ve resmen aşık olduğumuz bu güzel şarap var. Bavulda yer olsa cidden 10 tane alabilirdim. O kadar güzel, o kadar güzel ki. Mutlaka denenmeli!


Son olarak yine Sezen'in önerisi olan Tiger dükkanından da bunları aldım.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...