Wednesday, February 8, 2012

Bu Ayın Bitenleri...

Merhaba;
Bu ay çok birikmeden ve ev çöplüğe dönmeden yayınlayayım dedim.
Bakalım bu ay neler bitirmişim..



Bepanthen Krem: Nemlendirici olarak bunu kullandığımı daha önce söylemiştim. Çok memnunum, iddia edildiği gibi kıllanmaya filan yol açmadı.

BioTrue Lens Solüsyonu: Bunun ayrıyeten yazısını yazmıştım, şuradan bakabilirsiniz.

Oriflame Naughty Eyes Maskara: Uzun süredir benimleydi. Mavi diye almıştım ama hiç mavilik vermiyordu. Fakat maskara olarak gayet iyiydi. Kirpiklerimi hem uzattı hem de dolgunlaştırdı.

Lady Speed Stick Gel: Bundan da çok memnunum, bir önceki bitenler yazısından depoladığımı söylemiştim :)

The Body Shop Originals Serisi Frambuazlı Duş Jeli: Bunun kokusuna bayılıyorum ve seride kampanya oldukça depoluyorum.

Gülşah Süngerli Aseton: Normal asetonlarımın yanında bir tane de bundan bulunduruyorum evde çünkü daha önce söylediğim gibi tek tırnağımın ojesi soyulduğunda bununla çıkarıp sadece o parmağın ojesini tazeleyebiliyorum.

Oriflame Nature Secrets Frambuaz ve Naneli Roll-on: Bir set halinde almıştım ama bunu beğenmedim. Şöyle ki kokusu çok güzel ve koruması da gayet iyi ama sarı leke bırakıyor kıyafetlerde ne yazık ki :(

Watson's Bademli Body Scrub: Bundan gayet memnun kalmıştım. Hem köpürmesi iyi, hem de tanecikleri sayesinde peeling işlevini iyi yapıyordu. Üstelik içindeki badem yağı sayesinde banyo sonrası da kurutmadı cildimi. Fakat kokusu tam bir badem yağı. Kokudan rahatsız olmazsanız önerebileceğim bir ürün.

Nivea 20 Faktör Güneş Losyonu: Bu ne alaka diyebilirsiniz kışın ortasında :) Yazdan kalmış, bir sonraki seneye kullanımı önerilmediği için nemlendirici gibi kullandım ve bitirdim. Bunun şöyle bir kötülüğü var; nemlendirmesi koruması filan gayet güzel ama sürdükten sonra güneşe çıkınca teninizde çok kötü bir koku bırakıyor. Bu sebeple bir daha almayacağım kendisini.

Gliss Kuru ve Yıpranmış Saçlar İçin Sıvı Saç Kremi: Bu üründen herkes gibi ben de çok memnunum. Hem kolayca taramamı sağlıyor, hem de sürdüğümden beri saçımda neredeyse hiç kırık oluşmadı. Hemen yenisi geldi bile yerine.

Oriflame 3'ü 1 Arada Makyaj Temizleme Solüsyonu: Bu da hediye olarak gönderilmişti bana hatırlarsanız. Ama beğenmedim, makyaj çıkarmada oldukça zorlanıyor ve tam çıkarmıyor göz makyajımı. 

İşte bu ay bitirdiklerim bu kadar. Umarım ürünler hakkında fikir verebilmişimdir sizlere.

İyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle...

3 comments:

betty said...

body shop frambuazlı duş jeline bende bayılıyorum süperr:))

Unknown said...

gliss ve bepanten :) evimin demirbaşları :)

Anonymous said...

Betty: Kesinlikle süper, frambuazlı olan herşeye bayıldığımdan da olabilir tabii :)

Kozmetik Deneyimleri: Benim için de öyleler, hele Bepanthen olmadan asla :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...