Thursday, April 26, 2012

Agatha Ruiz De La Prada Cherry Lip Balm


 Herkese merhabalar;

Geçenlerde yurtdışına giden bir arkadaşıma sipariş verdiğim dudak nemlendiricim nihayet elime ulaştı. Bloglarda tanıtımlarını okumuştum ama aslına bakarsanız tamamen metal kutusu hoşuma gittiği için almak istedim.

Hi to all;
I've purchased this lip balm recently and I wanted to write about it. I've read many things about this product from the blogs but actually I was attracted to its tiny metal box.



Öncelikle kokusu çok güzel, aslında kiraz olduğu söyleniyor ama bildiğiniz küçüklüğümüzde kullandığımız kokulu silgilere benziyor. Yapısı yoğun değil, dudakta ağırlık yapmıyor. Şeffaf bir görüntü veriyor çok hafif de pembelik verdiği söylenebilir. Nemlendirmesi çok başarılı değil ama idare eder. Ben yine de kendisini çok sevdim, bir daha ki sefere ahududulu olanını aldırmayı planlıyorum..

The smell is great; the consistence is not intense, thus it doesn't give a heavy feeling on your lips. You get a sheer and a bit pinky look on your lips. It doesn't moisturize well but for the sake of its beauty, I can say that it doesn't matter :) After all, I like it and I'm planning to purchase the raspberry one too. 




4 comments:

Duygu Senyurek said...

sırf kutusu için alabilirim=)
teşekkürler cnm yorumun için sevgilerr=)

Anonymous said...

Ben de aynı mantıkla aldım canım :)

What's Next said...

ay ne kadar tatlı bir ambalajı var, valla ben de sizin gibi ambalajı için alacak kategoriye giriyorum :)

bana da beklerim:
edankb.blogspot.com
sevgilerr..

Anonymous said...

:) hiç kimse kayıtsız kalamaz sanırım bu şirinliğe..teşekkür ederim canım yorumun için, blogunu takipteyim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...