Monday, April 23, 2012

"Kozmetikmarkalar.com" Alışverişi/Haul


Merhabalar;
Geçenlerde Kozmetikmarkalar.com'dan verdiğim alışverişim ışık hızıyla ulaştı. Aynı gün kargoya verildi ve ertesi gün elimdeydi. Herhangi bir sorun da yaşamadım.

Yüz yıkama jeli aradığımı ve cildimin sivilce çıkarmaya çok müsait olduğunu artık ezberlediniz :) Son gelen Bioderma da çare olmayınca gözümü kapadım ve La Roche Posay Effaclar aldım, kullandıkça yorumlarımı paylaşırım.

Bunun dışında bir de Sally Hansen ojelerini çok merak ediyordum, Madame X rengini atıverdim sepete; en yakın zamanda paylaşırım rengini.

Görünen küçük kutular ise bana gönderilen testerlar. Aslında La Roche Posay Toleraine serisinden yıkama jelinin testerını istemiştim ama ya mesajımı dikkate almadılar ya da ellerinde yoktu. Yine de gönderdikleri testerın yağlı cildime göre olması hoşuma gitti. Özellikle Avéne kremi çok merak etmekteyim.

Herkese iyi haftalar dilerim..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi;
I've purchased a few cosmetics from a Turkish site called 'kozmetikmarkalar.com'. The delivery was very fast that I got my order the other day and I didn't face any trouble.

I've been complaning about that I can't find a good cleansing gel for my face because I have a sensitive skin and most of the products cause pimples on my face. So this time, I wanted to try La Roche Posay Effaclar Foaming Gel which is produced for sensitive skin. I will comment on it as soon as I use it.

Besides, I've been wondering about the Sally Hansen nailpolishes and I wanted to try it this time, so I've purchased the color "Madame X"; I'll write about it later.

The little boxes are the samples which are sent by the company. I really cannot wait to try them especially the Avéne cream.

Have a nice week...

5 comments:

KOVA KADINIYIM BEN said...

bak benım bu msaj atma ısını ogrendıgım ıyı oldu
o kdr alısverış yaptım hıc bırı tester gondermemıstı gule gule kullan ve
sally hansen denemedım ben hıc hatırlattıgın ıyı oldu

kitten said...

ben de effaclar alacağım bu ay içinde sanırım, ddf, murad ve la roche posay arasında kaldım ama effaclar için hep iyi şeyler okuyorum

Anonymous said...

KovaKadınıyımBen: Ben de daha önce göndermediklerini duymuştum ama herhalde artık göndermeye başladılar, Sally Hansen'ı tavsiye ederim çok beğendim :)

Kitten: Effaclar hakkında ben de çok şey okudum ve dediğin gibi hep olumluydu ama umarım cildime uyar, çünkü karma benim cildim ve sanırım bu jel de birazcık kurutuyormuş.

kitana said...

İnşallah işine yarar bu kez. Ben de onlineczanem.com dan alışveriş yaptım sadece bier tane sample gönderdiler, nereye mesaj yazılıyor sipariş verirken??

Anonymous said...

Umarım işe yarar :( çok teşekkür ederim dileğin için...
Yanlış hatırlamıyorsam tam adresi filan yazdığımız yerde bir 'not' kısmı vardı, ben oraya yazmıştım..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...