Saturday, April 21, 2012

Nars Afghan Red




Merhaba;
Sonunda yoğunluğum azaldı ve ben yeni bir post girebiliyorum. Geçen bu kadar zaman sebebiyle postlar da birikti, şimdi teker teker yayınlamakta sıra...
Geçenlerde Nars ruju çok beğendiğimi ve hazır indirimdeyken bir tane daha alabileceğimi söylemiştim. Sonuçta dayanamadım ve Afghan Red'i de aldım.

Hi;
This is my first English post and I'll continue writing in English for my international followers from now on.
So, I've been busy for the last month but since I have enough time to post nowadays, I wanted to write about the lipstick that I bought from Nars.






Swatch olayını hala beceremesem de aslında rujun tam rengi göründüğünden biraz daha soluk ve kırmızıdan çok bordoya yakın bir renk..Ve bence soğuk ten renkleri ile mükemmel gidecek bir renk.

Afghan Red has a burgundy tone rather than a bright red tone. I couldn't exactly reflect the color but consider that, it is a bit more pale. I believe that it fits perfectly with cool skin tones. Hope you enjoy the photos and swatches.




5 comments:

Hilal said...

Çok güzelmiş güle güle kullan. Nars ne zaman indirime giriyor? Artık ben de Narstan bir ruj denemek istiyorum;)

kozmetikperisi said...

renk çok güzel,güle güle kullan:)

Anonymous said...

Hilal: Çok teşekkür ederim canım. Bence kesinlikle denemelisin, ben şahsen çok beğendim :) İndirime giriyor mu bilmiyorum ama ben şu an Harvey Nichols'da olan indirimden yararlanıyorum, artık Nars satmayacakları için %50 indirimle satıyorlar tüm ürünleri, ama çok az ürün kaldı bence bir an önce bak..

Kozmetik Perisi: Çok teşekkür ederim canım :)

passsiflora said...

çoookk güzel bu renk!!

Anonymous said...

ben de çok seviyorum kendisini :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...