Saturday, April 7, 2012

Yeni Parfümüm

Merhaba;

Daha önce sizlere parfümlerimi karakterimle eşleştirdiğimden ve bu sebeple nadiren parfüm değiştirdiğimden; parfümlerin benim için birer imza olduğundan bahsetmiştim.

Artık yaşım büyüdükçe ve karakterim değiştikçe, beni simgeleyecek yeni bir parfüm arayışına girmiştim. Elemelerimi yaptım ve kazanan "Dior Addict" oldu...


Kokunun üst notaları portakal çiçeği ve zambak; orta notası burbon vanilya ve alt notası sandal ağacı, küçük hindistan cevizi, kehribar olarak geçiyor. Bana hissettirdikleri ise apayrı... Bir kere sanki böyle özünde çok hassasmış ama sert görünmeye çalışıyormuş -ki bunun tamamını yoğun vanilya kokusu sağlıyor sanırım-; neşesinden taviz vermiyormuş; enerjik ama sınırlarında durmayı biliyormuş gibi... Bir şeyi ya çok severmiş, ona çok bağlanırmış ya da nefret edermiş gibi kesin hatlara da sahip....


Bu yazdıklarımdan sonra bana manyak muamelesi yapmanız olası ama bütün bu şiirsellikleri bana bu koku sağladı ve kendisi benim yeni imzam olmaya ve uzun süre benimle olmaya hak kazandı :)



EDP olduğu için ne kadar kalıcı olduğunu belirtmeme gerek yok herhalde.



Herkese güzel haftasonları diliyorum....

6 comments:

itsbea said...

güle güle kullan=)öyle bi anlatmıssınki alasım geldi:))ben anlatamamaktan dolayı parfüm yazısı yazamıyorum pek blogumda:)

Hilal said...

Güle güle kullan. Bu parfümün 2si de var, o da çok güzel.

Anonymous said...

itsbea: Biraz fazla reklam gibi durmuş ama bende yarattığı etki tam olarak buydu :) Bence dene, çünkü parfüm arayanlara bloglar ve yorumlar çok yardımcı oluyor :)

Hilal: Çok teşekkür ederim, onu da kokladım ama bu etkiyi yaratmamıştı bende :)

darkchocolatebrown said...

güle güle kullan canım inanılmaz güzel bir parfüm benim de kış parfümüm olur kendisi :)

Duygu Senyurek said...

bende çok seviyorum bu konuyu=)
mis gibi kokaman dileğiyle=)

Anonymous said...

darkchocolatebrown: Teşekkür ederim canım, haklısın aslında tam kışlık ama ben her daim ağır koku sevdiğim için yazın sorun olmuyor :)

Duygu Senyurek: Güzel dileğin için teşekkür ederim canım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...