Wednesday, August 28, 2013

Elca Cosmetics: Mac&Clinique Haul

Merhabalar;

Blogu yine uzun zamandır boşladım ama malum evlilik hazırlıkları... Yakın zamanda hazırlıklarımı paylaşmayı düşünüyorum ama şimdilik kişisel alışverişlere tam gaz devam :)

2 ay önce İstanbul'a gittiğimden bahsetmiştim. Elca'ya uğramadan olmazdı tabii ki. Açıkçası beklediğimden küçük çıktı ve aklımdaki çoğu şeyi bulamadım ama yine de elim boş çıkmak olmazdı.

Clinique Leke Karşıtı çözümler serisinden yüz yıkama jeli, Mac oje ve içinde Viva Glam Nicki ruj ve parlatıcı olan bir set aldım. Ojenin rengi her ne kadar muhteşem olsa da yapısını hiç beğenmedim açıkçası. Yüz yıkama jelini ise ancak dün kullanmaya başladım, yorum yapmak için erken olsa da şimdilik beğendim sayılır.


Hi;

I've been busy for a long time and once again I was not able to write on my blog however I have some sacred reasons for this situation: preparations for my wedding :) I am going to give more details about my preparations but for now, I keep on sharing my cosmetics or clothes haul.

So, about the subject of this entry, there is an outlet shop for cosmetics in Istanbul called Elca. Those are what I've bought when I went there.

I have used Clinique Anti Blemish Solutions Cleansing Foam only for once and it seems like I'm gonna like it. About the nailpolish; even though it has a fabulous colour, I hated it. At last, I have bought the set which contains a lipgloss and Vivi Glam Nicki lipstick. 




 Rujun rengi ise mükemmel ötesi. Bakar mısınız şu güzelliğe?
I adore the colour of the lipstick.



2 comments:

Bir Minik Bir Minnoş said...

Aldıklarını güzel günlerde kullan kuzum <3
Ancak dikkatli ol tarihleri geçmiş olmasın, kimi bakım/makyaj ürününde benim başıma gelmişti :/

EcesDiary said...

çok teşekkür ederim canım benim. Tarihlere bakmak hiç aklıma gelmemişti cidden, hemen bakayım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...