Friday, August 2, 2013

Watson's Haul

Watson's indirimini duyar duymaz uzun zamandır denemek istediğim ürünleri almanın zamanı geldi diye düşündüm ve kendimi en yakın Watson's mağazasına attım. İndirimden benim payıma düşenler ise;


Hi;
When I heard of the sale in Watson's, I was in a hurry to go and buy the things that I've been wondering for a long time. So, here is what I've bought from the sale.




Nivea in-shower Body Moisturiser, Nivea Sun Proctection Cream SPF 30(I will be going to seaside soon for my holidays), John Freida Volume Shampoo, Maybelline Color Tattoo-Pink Gold, Rimmel London Apocalips-Luna, Rimmel Scandal Eyes-Witness White


Nivea Duşta Vücut Kremi: Bunu son günlerde oldukça merak etmekteydim, hazır indirimde görünce alayım dedim.

Nivea Güneş Kremi - SPF 30: 1 Alana 1 bedava kampanyası vardı, arkadaşımla birlikte aldık ve oldukça uygun bir fiyata denk geldi. Yakında tatile gideceğim için de gerçekten çok iyi denk geldi.

John Freida Hacim Şampuanı: Şu an açık sarı saçlar için olanını kullanıyorum. Hazır indirimdeyken bir de hacim veren versiyonunu deneyeyim dedim.

Maybelline Color Tattoo - Pink Gold: Bu farları ilk çıktığı andan beri merak ediyordum ama çok fazla far kullanmadığım ve elimde yeterince farım olduğu için almıyordum fakat bu sefer indirimi kaçırmayıp denemek istedim.

Rimmel  London Apocalips - Luna: Yine ilk çıktığı andan itibaren denemek istediğim bir üründü. Çok tatlı bir mercan rengi.

Rimmel London Scandal Eyes - Witness White: Bunu da aynı şekilde denemeyi çok istiyordum, beyaz renginde karar kıldım.



2 comments:

Makyaj Kelebegi said...

Hepsini güle güle kullan canım. Rımmel Scandaleyes kalemlerin bronz rengini aradım bende ama baktığım 3 Watsons'ta da yoktu :(

EcesDiary said...

Çok teşekkür ederim canım, evet ben de aynı şekilde bronz rengini alacaktım ben de bulamadım :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...