Tuesday, September 17, 2013

What's in my Beach Bag?

Bu postu girmek için biraz geç kalmış olabilirim. Fotoğraf tam tamına 2 hafta önce sevdicekle birlikte yaptığımız kısa tatilden kalmış olabilir ama hazır havalar hala güzelken ve tatil mevsimi geçmemişken belki sizlere fikir verebilir diye paylaşmak istedim.

I might be a little late to write this post. The photo might be left from the short holiday  with my boyfriend from 2 weeks but I wanted to share it with you while the weather is still hot.





Çanta:Stradivarius,  Şapka:H&M,  Bikini:Oysho,  Babetler: Melissa

Güneş kremleri ve Gliss sıvı saç kremi plajda vazgeçilmezlerimden. Tabii güneşlenirken canım sıkılmasın diye bana o an okuduğum kitap ve müzik eşlik eder. Bu sene plajdaki bir diğer vazgeçilmezim Melissa'lar ve denizden sertleşen tırnak etlerimi yumuşatmak için kullandığım Burt's Bees Katikül Kremi oldu. BBW Paris Amour vücut spreyi ise parfümün çok ağır geldiği yaz aylarında plajda güzel kokmak için.



Bag: Stradivarius,  Hat: H&M,   Bikini: Oysho,   Flats: Melissa

Sun Protection creams and Gliss liquid hair cream are my favorites on the beach. A book and some music are also necessary in order not to get bored while sunbathing. For this year, Melissa flats and Burt's Bees Cuticle Cream are also my favorites since it softens my cuticles after the sea salt. BBW Paris Amour Body Mist is to smell good. It is suitable for the summer because I can't use perfumes on the beach.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...