Sunday, August 14, 2016

BBW İndirim Alışverişim


Merhaba;

Yavaş yavaş indirim alışverişlerimi sıralamaya başlıyorum :) Malum, Bath and Body Works benim en sevdiğim kişisel bakım markası. Her bir ürününe ayrı ayrı bayılıyorum. En son %70 indirim varken de yine bir kaç parça alışverişim oldu, şimdi bakalım neler almışım.



Öncelikle bu Aromatherapy serisi pek indirime giren bir seri değil, dolayısıyla indirime gitmiş görünce bu vanilya ve lavantalı vücut losyonunu aldım, fiyatı 15 TL idi. Cashmere Glow kokusu oldukça tatlı bir kokuydu ve fiyatı yine 15 TL idi. True Blue Spa serisi de yine aynı şekilde indirime sık giren ürünlerden değil. Bu kokusuz el kremini görünce bunu da aldım. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam yine 15 TL idi. Son olarak el temizleme jeli asmak için olan silikon aparat 3 TL idi, lazım olur diye aldım. Mini boy duş jeli de yine aynı şekilde 3 TL idi, seyahatlerde lazım olur diye aldım. İndirim bitti mi bilmiyorum ama fiyatlar baya uygun, bir bakmanızı tavsiye ederim ;)

4 comments:

xx said...

Keşke yaşadığım şehirde olsa da alsam dedirten indirimlerden,umarım şehir dışına çıktığımda bitmemiş olur da nasiplenirim^^

EcesDiary said...

@Ceyda Yıldırım: Ankara'ya gelmeden önce ben de İstanbul'a gitmeye can atardım sırf bu marka yüzünden :) Antalya şubesinden telefonla alışveriş yapabiliyorsunuz, kargo 7-8 Lira arası tutuyor, isterseniz bir arayıp görüşün ;)

onorr said...

Gule gule kullan, guzel secimler :)

xx said...

Aa çok iyiymiş bu ben de arayıp görüşeyim o zaman teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...