Monday, March 17, 2014

Gratis-Watson's

Her ne kadar alışveriş diyetinde olsam da  Gratis ve Watson's indirimlerine dayanamıyorum. İşte benim indirimlerden toparladıklarım:

Even though I have promised myself not to buy anything, I just can't resist on sales on cosmetics. So here is what I've bought so far:


Gratis:


En sağda duran pembe kapaklı ürün tam çantada taşımalık bir tırnak makası. Pembe baykuş ise dekorasyon amaçlı aldığım bir el kremi.

The pink product on the right side is a nail clipper. And the cute pink owl is a hand cream bought for decoration.

Alışverişim genelde ihtiyaç kapsamındaydı o yüzden şimdilik pişman değilim. Aldıklarım arasında en güzeli ise sanırım sağda duran pamukluk. 4 TL fiyatına rağmen inanılmaz iş gören bir ürün. Aşağıda banyoda nasıl durduruğunu görebilirsiniz.

 What I've bought is actually what I need so I do not regret about buying them. Among these, I guess the best product is the acrylic cotton organizer. It is really so cheap and very useful. The picture below is how it looks on our bathroom.



Watson's:


Watson's bazı mağazalarında ambalajı değişen ürünleri değerlerinin çok çok altına satıyor, daha önce denk geldiniz mi bilemiyorum. Başka illerde nerede var bilmiyorum ama Ankara'da, İstanbul yolu üzerindeki Carrefour'da bulunan Watsons'da bu uygulama var mesela. Yukarıda gördüğünüz ürünlerden en pahalısı Live Clean saç kremi ki o da 4 TL. Rimmel ojelerin Long Lasting serisinden olanları 1 TL, Precious Stone ve Space Dust serisi ojeleri ise 3 TL. Rimmel far çok güzel bir bronz rengi olan "Spicy Bronze" ve yanındaki Rimmel ruj ise çok güzel bir pembe olan "in vogue". Her biri 3 TL. Eğer yolunuz düşerse mutlaka uğramanızı tavsiye ederim.


And these are what I bought from Watson's. They were really so cheap so I just couldn't leave them there :)
The eyeshadow is a bronze shade named "spicy bronze" and the lipstick is a pink shade named "in vogue". They are both from Rimmel London.

4 comments:

Oksana said...

Great post, dear)
Kisses
http://fashionsecrets-oksana.blogspot.com

EcesDiary said...

thank you so much :)

viva said...

pamuk kabi cok sIk duruyor ya, cok begendim :)

EcesDiary said...

çok teşekkür ederim, özellikle indirimde fiyatı oldukça ucuz, tavsiye ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...