Wednesday, August 31, 2011

MAC Russian Red Mat Ruj

Kırmızı ruj hastalığımdan daha önce bahsetmiştim. Ben fazla makyaj yapan biri değilim aslında, yani günlük makyajımda far bile tercih etmiyorum çoğunlukla. Kırmızı rujun hafif bir makyaja çok yakıştığını düşünüyorum, bu yüzden benim makyajımda da bir abartılık yaratmıyor. Bana göre şu bir gerçek ki iddialı bir kırmızı ruj ağır makyajın altına yakışmıyor; insanı boya küpüne düşmüş gibi gösteriyor. Tabii ki istisnalar vardır, onlara bir şey diyemeyeceğim :)

Neyse konumuza dönersek;

Yine bloglardan gördüğüm ve uzun zamandır almayı istediğim bir rujdu MAC Russian Red. Mat yapısı nedeniyle dudakları azıcık kurutuyor ama bu tek eksisi sanırım. Rengi olağanüstü bir kırmızı ve kalıcılığı gayet iyi. Kısacası, bu ruj benim en çok sevdiğim makyaj malzemem.


























Ve swatchlarına gelirsek:

                                          Flaşsız Çekim:                                      Flaşlı Çekim:






4 comments:

cecilia said...

kesinlikle katılıyorum, sade kırmızı bir ruj ve siyah bir göz kalemi ile bile şık ve bakımlı görünebilirsin. Bunun tonu da çok güzelmiş cnm güzel günlerde sür..

Anonymous said...

Çok teşekkür ederim canım, tonu oldukça iddialı ama yine de bayılıyorum ona :)

Anonymous said...

rengi çok hoşmuş canım dikkat çekiceği kesin peki fiyatı nekadar bu mac rujların teşekkürler :)
melis

Anonymous said...

Canım fiyatını çok hatırlamıyorum ama sanırım ben aldığımda 38 Lira gibi bir şeydi ve yine yanlış bilmiyorsam şimdilerde 42 Liraymış

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...