Saturday, November 26, 2011

Bio True Lens Solüsyonu

Bu aralar biraz yoğun olduğum için bir kaç gündür blogumu ihmal ettim, özür dilerim :( Fakat hem yoğunluktan hem de kendi çapımda bir süre kozmetik alışverişi diyetine girdiğimden kıyafetlere yöneldim. Bu hafta kendime bir kaban bir gömlek ve bir de pantolon aldım ama paylaşmaya zamanım olmadı. (şapkamı hala bulamadım, en son bugün Cepa H&M'de 1 tane vardı onu da başka biri almış, elinde geziyordu :((  ) Bu solüsyonları alınca da bari bunları paylaşayım dedim...

Lens kullanan herkesin en büyük sorunudur gözlerin kuruması. Benim de özellikle bilgisayar ekranına çok fazla baktığım günlerde akşama doğru gözlerim fazlasıyla kuruyor ve yanıyor. İşte bu solüsyon bunun oluşmasını azaltıyor. Çünkü içinde doğal gözyaşı olduğu iddia ediliyor. Şu ana kadar Alcon Opti-Free, Solo Care ve Renu kullanmış biri olarak, aralarından en sevdiğimin Bio True olduğunu söyleyebilirim. 




Bu sebeple eczanede küçük boylarında(120ml) 3 Al 2 Öde kampanyası olunca alayım dedim. Aslında sonradan farkettim ki büyük boylarının(300ml) 2 Al 1 Öde kampanyası daha hesaplı oluyormuş ama neyse artık :) Hem küçük boyu her yere taşınır diye pişman olmama bahaneleri bulmaya çalışıyorum :)




Sonuç olarak gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir ürün kendisi...

2 comments:

Hilal said...

Ececim ben de sürekli lens kullanmak zorundayım malesef:( bu solüsyondan ben de çok memnun kalmıştım. şu anda elimde başka bir solüsyon var ve pişmanım. biter bitmez bunlardan stoklayacağım;)

Anonymous said...

Canım 1 ay olmuş yorumunu yazalı, kusura bakma spam'e yollanmış yorumun anlamadığım şekilde :(
Bu kesinlikle olağanüstü bir şey.Eskiden göz damlasız yaşayamazdım şimdi göz damlası almadım bunu kullandığımdan beri :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...