Saturday, November 5, 2011

Son Zamanlarda Yaptığım Kozmetik Alışverişi

Merhabalar;
Bu haftam oradan buradan ürün toplamakla geçti :) Alışveriş listemden bir tek Yves Rocher'a uğrayamadım. Ona da bu hafta uğrayacağım umarım.

 


Öncelikle Rossman'dan almak istediğim jel eye liner'a kavuştum nihayetinde. Henüz kullanma fırsatı bulamadım ama kullanır kullanmaz yorumları yazarım, :) Aradığım elmalı peelingi bulamadım ama onun yerine göz makyajı temizleyici disklerden aldım. 2 TL gibi bir şeydi, deneyeyim dedim. Performansı fena değil, hele fiyatına göre hiç fena değil. Rimelde biraz zorlanıyor, diskler de biraz ince; ama kullanımını gayet pratik buldum. Bunların yanında bir de ne zamandır Bioblas'ı denemek istiyordum. Zira mevsim geçişinden dolayı saçlarım baya dökülmeye başladı. Maske hediyesi de olunca alayım dedim; henüz kullanmadım ama kokusu Watson's saç maskelerine benziyor. Saç dökülmesine karşı serum da 3-4 TL gibi bir fiyata düşmüştü, hemen attım sepete. Banyodan sonra nemi alınmış saçta dökülmenin yoğun yaşandığı bölgeye masaj yaparak sürülüyormuş ve durulanmıyormuş. Bakalım işe yarayacak mı?



                            











Geçen hafta Oriflame'in selülit kremini denemek istediğimi söylemiştim. Annemden, Oriflame temsilcisi arkadaşına sipariş vermesini rica etmiştim. Selülit kremi nasılsa bir tanedir diye de hangisi olduğu konusunda açıklama yapmamıştım, o da Perfect Body serisinin selülit kreminden sipariş vermiş. Neyse, selülit kremi selülit kremidir mantığı ile kullanmaya başladım bakalım :) Sabahları duştan sonra masaj yaparak problemli bölgeye sürüyorum. Bir etkisi olursa hemen paylaşırım tabii ki.



Veee Lush'a da gidip sonunda aldım Tea Tree Water Tonik'ten. Denemek amaçlı küçük boyunu aldım. Bir kere kullandım, bir zararı olmadı cildime. Eğer beğenirsem büyük boyunu alacağım. Dünyalar tatlısı Lush çalışanları da bana Love Lettuce maskeden denemem için verdiler. Siyah noktaları temizleme ve cildin parlamasını engelleme konusunda çok başarılı olduğunu duymuştum, deneyip göreceğiz bakalım :)



Bu arada fotoğrafların kalitesi için yine özür diliyorum, sanırım sevgiliciğim dönene kadar bu kalitede fotoğraflarla devam etmek zorundayım :(

11 comments:

özge said...

güzel günlerde kullan tatlım.....

Unknown said...

Bebeğim rossman'dan aynı göz temizleyiciden ben de aldım ama bana çok yağlı geldiler.Tabi bu yönü kirpiklerimi gürleştirdi :)Ama çokgüzel temizliyor.

Anonymous said...

Özge: çok teşekkür ederim canım :)

Süslü ve Pembe Dünyam:Haklısın canım, biraz yağlılar ama temizleme açısından daha iyi aslında ve tuhaf bir şekilde makyajı sildikten sonra yağlı his bırakmadılar bende, ben hiç o açıdan bakmamıştım :) şimdi daha çok sevdim :)

pelito said...

Güle güle kullan canım aldıklarını, bakalım lush ı begenecek mısın sen? bende kullanıyorum tea water dan cok memnunum

Anonymous said...

güzel alışveriş :)

Anonymous said...

Pelito: Teşekkür ederim canım, umarım fayda eder siyah noktalarıma filan ve ben de beğenirim :)

Ozmim85: az ve öz, ihtiyacım olan şeyler :)

Anonymous said...

iyi bayramlar canım,bioblastan memnun kalacağını zannetmiyorum :/ sadece sıvı saç kremi iyi :)

Anonymous said...

Sağol canım sana da iyi bayramlar..Muhtemelen sürekli kullanacağım bir şampuan olmayacak kendisi çünkü çok sık değiştiriyorum :) sıvı saç kremini de o zaman tavsiyen üzerine elimdeki Gliss bitince deneyeceğim :)

Anonymous said...

bu selulıt kremı ıyı gelmısmıydı canım sana bısey dememıssın ama merak ettım dogrusu catlaga falanda ıyı gelUIyormukı .....

Anonymous said...

Canım açıkçası bir işe yaramadı ki her sabah düzenli kullanmama rağmen, kesinlikle fiyatını haketmeyen bir ürün

Anonymous said...

hadi yaV keŞkem işe yarayan uygun fiyatta bir ürün olsa şu var ama bana gore bayağı pahalı :( http://eczanemizde.com/pinfo.asp?pid=10888

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...