Saturday, November 19, 2011

Yeni Duo Fibre Fırçam ve Kalyon Tırnak Sertleştiricisi

Sevgili Madam Makyaj'ın şu yazısını gördükten sonra Ziya Gökalp Caddesi üzerinde Jovan Parfümeri aramaya koyulmuştum :) Çünkü Gosh'un sitesine baktığımda pudra fırçalarının 22 dolardan başladığını gördüm. Ben de fırça fakiri olarak yeni ve güzel bir fırça arayışındaydım. Açıkçası fırçaya çok para vermeye de kıyamıyordum. Nihayet bugün yolum o taraflara düştü ve buldum parfümeriyi. Tam olarak Ziya Gökalp üzerinde değil de Kolej kavşağını ve Double Tree Hotel'i filan geçince hemen sağda...

 
Fırçayı eve geldiğimde biraz araştırdım. Fondötenleri ve çok pigmentli allıkları doğal olarak sürmek için kullanılıyormuş, fondöten daha önce söylediğim gibi -neredeyse- hiç kullanmasam da allık konusunda bilmeden de olsa tam aradığım fırçayı almayı başarmışım :) Fırçanın kılları mükemmel, yumuşacık. Uygulaması çok rahat, performansı da çok çok iyi ve fiyatı sadece 8 Lira :) Yolunuz düşerse o tarafa mutlaka alın derim, ben alırken 4-5 tane daha vardı.







Bunun dışında bir de ne zamandır bloglarda övgüyle bahsedilen Kalyon'un Tırnak Sertleştiricisi'ni denemek istiyordum ama fırsat olmamıştı. Bu parfümeride 3.5 Lira'ya bulunca alıverdim hemen, şu an tırnaklarımda oje olduğu için deneyemiyorum ama işe yararsa mutlaka haber veririm, zira benim gibi kağıttan tırnakları olan birinde bile işe yararsa ürün çok çok çok iyi demektir :)




Son olarak şapkam için H&M'e gittim ama korktuğum başıma geldi; şapka kalmamış :( Gören duyan bilen olursa bana haber verebilir mi acaba?

14 comments:

sevda s. said...

Ankara'da olsam ben de Gosh'a Gosh'a alırdım :) Çok güzel güle güle kullan

Anonymous said...

:)) çok teşekkür ederim canım

Hilal said...

Ececim ben de bakıcam mutlaka. Güle güle kullan:)H&M'den aradığın şapka nasıl bişey? Gidersem bakarım:)

Anonymous said...

Çok teşekkür ederim, aşırı şekilde tavsiye ederim :)
Bir kaç post önce 'Arzulamak' başlığıyla yayınlamıştım canım, işte o şapkayı istiyorum. çok üzüldüm bulamayınca :(

Hilal said...

Hmm gördüm canım. Gidersem bakıcam, bulursam haber vericem sana:)

essu said...

fırca cok farklı :) güle güle kullan

Anonymous said...

H: çok teşekkür ederim canım, çok sevinirim :)

essu: ben de ilk kez kullanıyorum böylesini :) teşekkür ederim

deniz saatçioğlu said...

Böyle bir fırçaya ihtiyacım vardı, fiyatı da iyiymiş.

denizsaatcioglu.blogspot.com

KOVA KADINIYIM BEN said...

fırca kalmamıs ve 10 lira dıyorlar fıyatına :)

Anonymous said...

Deniz Saatçioğlu: Fiyatı özellikle çok cazipti benim için de :) umarım bulursunuz siz de..

Kova Kadınıyım Ben: Dediğim gibi ben alırken 4-5 tane vardı demek ki hızla satılınca fiyatını da arttırmış :s Belki yine getirtir ama

Anonymous said...

kalyon tırnak sertleştirici işe yaradı mı? :):)

Anonymous said...

Açıkçası üşengeçlikten 2-3 gün önce sürebildim :) dolayısıyla işe yarayıp yaramadığını söyleyemiyorum şu anda. Ama 1 ay kadar kullandıktan sonra yazı hazırlayacağım işe yararsa :)

Unknown said...

merhabalar blogunu yeni keşfettim arşivine bi gözattım ve çok sevdim takipteyim bundan böle:) yaa bende tam bölebi fırça arayışındayım elften almıştım ama malesef hacılandı:) fiytı da çok uygunmuş umarım bende rastlarım kendisine fırçaya çok para vermeye bende kıyamıyorum doğrusu:) Bende bloguma beklerim sevgiler:)

http://bendenbisylr.blogspot.com/

Anonymous said...

Çok teşekkür ederiim :) Ben de senin blogunu çok sevdim dolayısıyla ben de takipteyim :) Elf'ten alamadığıma çok üzülüyorum ben aslında,fiyatına göre kaliteli diye geçiyorlardı bloglarda.
Umarım bulursun fırça da, mesela Ecotools'u da çok tavsiye ediyorlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...