Wednesday, May 9, 2012

Bitenler / Products I've Used Up

Uzun bir aradan sonra merhaba;
Şu sınav olayları bir gün sona erecek mi gerçekten çok merak etmekteyim. Tek sosyal aktivitemin nefes almak olduğu şu günlerde bloga bir post gireyim de rahatlayayım bari diye düşündüm ve çok uzun zamandır biriktirdiğim biten ürünleri paylaşmaya karar verdim. Bazılarından ikişer tane var. En son yazımın üzerinden zaman geçince böyle oldu tabii :)

Hi;
I've been dealing with my exams so far and I'm really bored. Since my only social activity is "breathing", I wanted to do something different and decided to write something on my blog :) Here are the products I've used up lately.



 Watson's Biralı Saç Maskesi: Saçımı yumuşatmaktan başka bir işe yaramadı ama bu yumuşatma işlemini saç kremleri de çok rahat bir şekilde yapıyor. Vadettiği gibi dolgunluk vermedi. Bir daha almayı düşünmüyorum.
Watson's Volumizing Treatment Wax: It just softened my hair like every conditioner does and didn't provide anything else such as volume.

Isana Vanilya ve Beyaz Çikolatalı Vücut Peelingi: Peeling işlevini fazlasıyla yerine getiren ve miss gibi kokan bir üründü. Tek sevmediğim yanı köpürmemesi oldu.
Isana Peeling - White Chocolate and Vanilla: It was very good as a peeling and the smell was awesome. 

Otacı Bitki Özlü Şampuan: Güzel temizledi, saçımı yağlandırmadı hem de fazlaca bitki yağı içeriyordu fakat yıkadıktan sonra saçlarım buram buram adaçayı kokuyordu. Rahatsız olduğum için bir daha almayacağım.
Otacı Herbal Shampoo: It is a Turkish brand so I don't know if everyone knows about it. It cleaned well but I was bothered to have garden sage smell on my hair.

Bioblas Anti Sebium Şampuan: Daha önce Bioblas'tan memnun olduğumu ama saçlarımı çok yağlandırdığını söylemiştim. Bu sebeple saçıma uygun versiyonunu almak amaçlı Anti Sebium olanını aldım ama bu da dökülmeye fayda etmedi ne yazık ki.
Bioblas Anti Sebium / Anti Hair Loss Shampoo: I guess it is a Turkish brand too. It didn't work for hair loss.



Watson's Aseton: Ojeyi temizlemesi gayet iyi fakat artık aseton içermeyenlerinden kullanmaya karar verdim.
Watson's Nail Polish Remover: It was good but I've decided to use the removers which do not contain aceton.

BioTrue Lens Solüsyonu: Fazlaca memnun olduğum ve gözümü kurutmayan solüsyondu. Mecburiyetten başka bir marka almak zorunda kaldıktan sonra değerini daha iyi anladım. Elimdeki biter bitmez buna geçiş yapıyorum ve bir daha da asla değiştirmiyorum.
BioTrue Contact Lens Solution: I'm totally in love with  it. It keeps my eyes moist.

Bepanthen Krem: Bitenler yazımın demirbaşı çok sevgili nemlendiricim.
Bepanthen Creme: I do not use anything else as moisturizer.

Synergen Ananaslı Makyaj Temizleme Mendilleri: Çok beğendiğim bir ürün olmadı ve hatta normal ıslak mendillerden bir farkı yoktu bence. Bir tek kokusunu çok beğendim.
Synergen Make Up Cleansing Wipes - Pineapple: They were not my favorite but I can say that the smell was great.

Oriflame Volare Parfüm: Tek bir parfüm kullandığımı artık ezberlemişsinizdir :) Bu parfüm hediyeydi ve annem de kokusunu beğenmediği için oraya buraya sıkarak bitirdim. Gayet kalıcı bir koku fakat dediğim gibi çok ağır bir iris kokusu vardı.
Oriflame Volare Perfume: I use perfumes as a signature of mine so I do not change my perfume very often. It was a gift so I finished it by using it as an air spray.

Oriflame El Kremi: Standart bir el kremiydi, denemek istediğim çok fazla krem olduğu için bunu bir daha almam.
Oriflame Hand and Nail Creme: It was a regular hand creme and I won't buy it again.


Oriflame Ayak Kremi: Hakkında çok olumlu yorum okumuştum ama herkeste farklı oluyor demek ki. Ben bu kremi hiç beğenmedim. Nemlendirmesi vasattı.
Oriflame Foot Cream: I didn't like it at all because it didn't moisturize well.

Oriflame Ahududu ve Naneli Duş Jeli: Bu duş jelini çok sevdim. Hem kokusu inanılmazdı hem de içindeki tanecikleri güzel temizliyordu.
Oriflame Shower Gel - Raspberry and Peppermint: I really like it. The smell is great and the peeling stuff in it was great.

Maybelline Colossal Volume Maskara: Maybelline'in rimellerinden aşırı memnunum. Bu maskara da kirpiklerimi fazlasıyla dolgunlaştırdı ve uzattı. Üstelik ikinci katta topak topak olmadı ve gün boyu gözümde durdu. 
Maybelline Colossal Volume Mascara: I really like Maybelline mascaras. As the others, this one too has volumized and extended my eyelashes. Besides, the formula doesn't flake and that makes me really happy :)

Cettua Siyah Nokta Bantları: Hiç beğenmedim, hiç. Burnumu derisiyle birlikte söküp geliyordu neredeyse. Hassas bir cildiniz varsa almayı bırakın, yanından bile geçmeyin bence :)
Cettua Nose Strips for Blackheads: They were awful because I have a sensitive skin and they were so sticky to use.

Elf Krem Eyeliner: Kendisinden çok memnundum fakat çabuk kurudu. Badem yağı sürdüğümde toparlamıştı ama ikinci kez de kuruyunca ve badem yağı sürünce yapısı bozuldu. Akmaya bulaşmaya başladı ve fırçalardan temizlenmemeye başladı, dolayısıyla çöpü boyladı.
Elf Cream Eyeliner: I used to like it but I've poured almond oil in it when it dried out and after that it smudged, flaked.

Clinique Rinse-off Göz Makyaj Temizleyici: Tam bir paketi bitirdim derken annem kampanyada görüp yenisini almış. Daha önce de söyledim, fena değil ama fiyatını asla haketmeyen bir temizleyici.
Clinique Rinse Off Eye Make Up Remover: It was okay but I think the price is a bit expensive for such a product.

Bioblas Saç Serumu: Küçücük olmasına rağmen fazlaca dayandı. Fakat düzenli kullanımda dahi bir etkisini göremedim.
Bioblas Anti Hair Loss Serum: It didn't work at all.

Neutrogena El Kremi: Vazelin gibi yapısına rağmen kolayca emilmesi, çok iyi nemlendirmesi ve parfümsüz oluşuyla gönlümü kazandı. Bundan sonra evden eksik etmeyeceğim bir krem olacak kendisi.
Neutrogena Hand Cream: It is one of my favorite hand creams since it moisturize very well and it doesn't contain perfume.




Sensodyne Diş Macunu: Yapısını merak ettiğim için almıştım ama hiç memnun kalmadım. Diş etlerim sağlıksızlaştı bunu kullandığım sürece, halbuki diğer Sensodyne diş macunlarından oldukça memnunum. Ayrıca kullandıktan sonra durduğu yerde ürün çıkıyor içinden; fazlasıyla ziyan oldu. Bir daha almayacaklar listesinde.
Sensodyne Toothpaste: I didn't like it because of its box. The product got out of the box by itself and so many product was wasted. Plus, my gums became unhealthy.


Synergen Çikolatalı El Kremi: Nemlendirmesi fena değildi. Kokusu ise beklenilenin aksine çikolata gibi kokmuyordu.
Synergen Choco Fun Hand Cream: Mousturizing part was okay but it doesn't smell like chocolate.


Bioblas Vital Effect Şampuan: Amma çok şampuan bitirmişim bu sefer :) Bunu da denemek amaçlı aldım ve diğeri gibi bu da yağlandırmadı ama Anti Stress gibi saç dökülmesini de kesmedi. Dolayısıyla Bioblas benim için bitmiştir :)
Bioblas  Anti Hair Loss- Vital Effect Shampoo: Again, it didn't work for my hair.


Bioderma Sebium Yüz Yıkama Jeli: Ne yazık ki her yıkama jeli gibi bu da sivilcelenmeye yol açtı.
Bioderma Sebium Foaming Gel Sample: Unfortunately, it causes pimples on my face.


Bioderma Sensibio Temizleme Solüsyonu: Bunu zaten almayı düşünüyordum. İnsanların beğendiği kadar varmış.
Bioderma Sensibio H2O Sample: I think everyone is content with this product. I liked it too and I'm gonna buy it.

5 comments:

bensu said...

merhabalar watsonsın ürünlerinden bende çok memnumum ;) umarım sınavlarınız istediğiniz gibi geçer ;) bende blloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler...

http://bensukaya.blogspot.com/

Anonymous said...

Merhaba; çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) hemen göz atıyorum bloga..
sevgiler...

banu.isik said...

otacı'nın aynı şampuanını şu an kullanıyorum bitse de kurtulsam diyorum çok yumuşak yapıyor saçları ama felaket kokuyor fazlaca ağır :(

darkchocolatebrown said...

ne kadar çok şey bitirmişsin :) watsons maskeyi ben de hiç beenmemiştim..

Anonymous said...

Ojelerimiseviyorum: Ben de çok sevmiştim ama dediğin gibi o kokuya bir çare bulmalılar, hiç hoşlanmadım buram buram adaçayı kokmaktan :)

Darkchocolatebrown: Bunlar çok uzun zamandır biriktirdiklerim olduğu için öyle görünmüş canım, yoksa bir aylık değil bitenler :) Maske konusunda da çok olumlu şey duymuştum ama yumuşatmaktan başka bir işe yaramadı. Uygulanması da hiç pratik değildi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...