Saturday, October 20, 2012

Ipad

Alsam mı almasam mı, gereksiz mi gerekli mi derken alıverdim gitti: Sonunda benim de bir Ipad'im oldu! :)

I was thinking of buying an Ipad but I wasn't sure if it was necessary to buy but after a year, I've decided to buy it at last.








Şimdilik bulabildiğim bir kaç tane uygulama var. Instagram -her ne kadar bu karede yer almasa da- bunlardan biri, hatta ilk indirdiklerimden. Önerdiğiniz ya da olmazsa olmaz dediğiniz bir uygulama var mı??

I've found a few applications so far but is there any application that you recommand me to upload? - Except for Instagram, even though it does not take place in the picture, I've uploaded it as soon as I bought my Ipad :) -



4 comments:

mühendis said...

canım öncelikle hayırlı olsun, ben instagram bulamadım ipadde instapad var ama oradan da resim yükleyemiyorum bu kötü benim için :) ben solitaire tutkunuyum bir de fotoğraf uygulamaları :) ben de araştırırım uygulama, bulunca haber veririm ;)

Anonymous said...

Çook teşekkür ederim canım benim :) Benim yüklediğim instagram iphone uygulamalarında yer alıyordu ama ben yine de indirdim ve gayet sorunsuz çalıştı, gerçi henüz fotoğraf yüklemedim ama sorun çıkarmaz herhalde diye düşünüyorum. Fotoğraf uygulamalarının ben de hastasıyım, sürekli bakıyorum yeni bir şeyler var mı diye :) ayrıca gerçekten çok sevinirim, tekrar çok teşekkür ederim canım :)

Unknown said...

Ben de acaba alsam mi almasam mi diye dusuncelere dalmistim bi aralar sonra vazgectim:)

Ama su siralar yine aklimi kurcaliyor kendisi:)

Gule gule kullan

Anonymous said...

Ben de senin gibi çok git gel yaşadım ama sonunda aldım, bence sen de bir an önce al bu ciciyi, özellikle benim gibi her an her yerde internete bağlanmayı seviyor ve telefon ekranını fazlasıyla küçük buluyorsan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...