Wednesday, December 10, 2014

Son Zamanlarda Alınanlar/ Things I've bought recently

Merhaba;
Hi;

Bu aralar yine alışveriş diyetimi bozdum ve bir sürü şey aldım. Kargolarım tek tek gelmeye başladı. Şimdilik gelenleri göstermek istedim sizlere.
I've been holding myself not to  buy anything however it was not possible for me to resist the sales around. My packages started to arrive one by one so I just wanted to show you what have come to me so far.




Öncelikle Kozmela'da ne zamandı hatırlamıyorum ama Organix ürünlerinde oldukça indirim vardı. Ben de ne zamandır bu markanın ürünlerini merak etmekteydim. Denemek amaçlı bu dolgunlaştırıcı biotin ve kolajen şampuanı aldım. Kargo dahil 30 TL gibi bir fiyat ödedim.
First of all, I've bought the shampoo that I wanted to try for a long time from Kozmela: Organix biotin and collagen shampoo. I hope it is good.



İkinci olarak bildiğiniz gibi Essie Türkiye'den çekiliyor ve bu sebeple Vanilyaclub'da ojeler 6 liraya düşmüştü. Ne zamandır istediğim Fair Game'i hemen ekleyiverdim sepete. Yanına bir de Essie Power Clutch ve kargonun ücretsiz olması için Palmer's zeytinyağlı vücut losyonunu ekledim. Vanilyaclub da gerisini tester olarak göndermiş. Siteden ilk defa alışveriş yaptım ama gerçekten çok sevdim.

Secondly, Essie is withdrawing from Turkey so all the nailpolishes are on sale nowadays. I've ordered the fair game, power clutch and a Palmer's olive oil body lotion. The rest are the sample products that the site have sent me.



Son olarak da Boyner Evde'de bazı ürünlerde hafta sonu çılgın bir indirim vardı. Bu ürünlere benim çok sevdiğim Fransızca yazıları olan seri de dahildi. Daha önce yalnızca tek bir kasesini aldığım setten bu sefer iki adet pasta tabağı, bir demlik ve bir tane daha kase alarak iki kişilik takım yapmış oldum. Kargo dahil toplamda 35 TL ödemiş olmam da indirimin ne kadar çılgın olduğunu anlatabiliyordur herhalde :)

And finally, from my favorite shop, I've bought these french written dishes, a pot and a bowl. I like them too much.

6 comments:

mintyesili said...

Benim favorim tabi ki tabak takımınız ve demliğiniz oldu. :) Hepsini güzel günlerde kullanmanızı dilerim.

<3

mintyesili said...

Ay bu arada şimdi girdim baktım da sanırım Boynerin indirimi bitmiş :(((

EcesDiary said...

mintyesili: Çok teşekkür ederim :) hafta sonu kampanyası yapmıştı ama belki bu hafta sonu da olur, bir bakın isterseniz

Makyaj Kelebegi said...

Kozmela indiriminde çok merak ettiğim Organix ürünlerine bakıp durdum ancak neden almadım bilmiyorum.Güle güle kullan aldıklarını :)

mintyesili said...

Sizden ilham alarak ben de aynı kahvaltı takımından sipariş verdim ve jet hızıyla geldi. Öncelikle teşekkür ederim. Sizden de bahsettiğim blog yazımı da az önce ekledim. Çok teşekkürler ve sevgiler <3

EcesDiary said...

Filiz Şahin: Çok teşekkür ederim, belki yeniden indirime girer yeni yıl vesilesi ile :)

mintyesili: Rica ederim ne demek, ben de yazınızı tesadüfen gördüm aynı anda yorum yaptım :) güle güle kullanın aldıklarınızı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...