Friday, April 3, 2015

Steripod Diş Fırçası Başlıkları


Evde iki tane kedi olunca insanın hijyen takıntısı da biraz artıyor. Bir süre sonra açıkta herhangi bir şey bırakmaya korkar oluyorsunuz. Tabii konu diş fırçası olunca bu durum ekstra önem kazanıyor. Bir süredir diş fırçalarına hijyenik bir çözüm bulmaya çalışıyordum ama diş fırçaları şarjlı fırçalardan olduğu için bulduğum kapakların hiç biri uymuyordu. Derken bir gün internette Steripod'ları keşfettim. Ürünün içindeki kekik yağı sterilizasyonu sağlıyormuş. Hem de mandallı olması sebebiyle takıp çıkarmasını oldukça pratik buldum. Üstelik etkisi 3 ay boyunca devam ediyormuş.

Because we have two cats in the house, my obsession for hygiene is growing fast. After a while, you avoid leaving things without a cover and if it is a toothbrush, than it becomes more important. I was trying to find a solution for our toothbrushes but they are electronic, so the cases for toothbrushes don't fit them. However, I have discovered "Steripod". It contains herbal thyme which kills the germs on your brush.  Steripod sanitizer clips onto the head of your toothbrush so it is really easy to use. Plus each Steripod lasts up to 3 months.




Ben bunları ikili paketi 16 TL gibi bir fiyata Ankara'da bir eczaneden aldım fakat online eczane sitelerinde bulmak da mümkün. Siz de hijyen konusunda takıntılı iseniz, bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

I have bought these two for 16 TL from a regular pharmacy but you can also find it online. If you are obsessed with hygiene too, you might want to give a chance to these sanitizers.

1 comment:

Anonymous said...

Merhaba Ece Hanım. Blogunuz yeni açılan moda platformumuza eklenmiştir. Yani bir nevi blogunuzun ücretsiz olarak reklamını yapmış olacağız. Bu sayede site trafiğiniz daha da artacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim. Sitenizin platformumuzda ki linkine buradan ulaşabilirsiniz>> Modaland

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...