Sunday, October 30, 2011

Alışveriş Listesi

Evde hasta bir şekilde geçirdiğim bu Pazar gününde alışverişe gidemediğim için, gittiğim bir zamanda aklımda bulunsun diye alışveriş listesi yapmaya karar verdim.

Öncelikle Rossman'a uğradığım bir anda hep tereddüt ettiğim Rival De Loop'un Birthday Party koleksiyonunun jel eye liner'ından alacağım. Hep görmüştüm ama tereddüt etmiştim. Kozmetik Dosyası'nın şu videosunda swatch'unu görünce bu zamana kadar neden almadığıma pişman oldum. Hemen yarın alınacak!
Bir de hazır gitmişken yine Rival De Loop markasının yüz temizleme jeli ve elmalı peelinginden alacağım. Denemek için sabırsızlanıyorum.

İkinci olarak Lush'dan çok severek kullandığım Herbalism temizleyicisinin birlikte harikalar yarattığı Tea Tree Water Tonik'inden alma planlarım var. Bu hafta içinde o taraflara yolum düşecek dolayısıyla o da bu hafta elimde olur :)



Üçüncü olarak Vichy'nin yeni güllü serisinden dudak koruyucusu alıp almama konusunda kararsızım. Deneyip beğenen var mı acaba?


Dördüncü olarak Oriflame katoloğunu karıştırırken gözüme kestirdiğim Swedish Spa Anti Selülit Kreminin siparişini vereceğim. 12 Lira'lık krem ne kadar işe yarar bilinmez ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. Bir de Kırmızı Elma serisinin dudak koruyucusu çok güzel görünüyor ama bunu da alıp almama konusunda kararsızım.




Son olarak da Yves Rocher'a uğrayıp daha önce bahsettiğim Kayısılı Peeling ve Yulaf Özlü Vücut Kremi alacağım.

2 comments:

sevda s. said...

Rossmann İstanbul'a da açılsın artık, şu jel eyelinerı çok merak ediyorum :)

Anonymous said...

Rossman gerçekten çok ucuz ve çok güzel bir mağaza. Hala neden önce İstanbul'da açmadıklarını anlayamasam da sizin de yakınmış kavuşmanız :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...