Monday, October 24, 2011

Bu Ay Bitirdiklerim




Avon Extra Lasting Lip Color Forever Wine Dudak Parlatıcısı: Bunu yaklaşık 3-4 sene önce almıştım. Kalıcılığı gerçekten güzeldi, rengine de bayılmıştım. Fakat kapağı kırıldı çantamda taşıyamadım, dolabın bir yerinde kalmış ve sanırım bozulmuş, tuhaf bir kokusu var diye artık dolabımda kalmasının bir anlamı olmadığına karar verdim.

Maybelline Dream Matte Köpük Fondöten: Bunun da benzer bir hikayesi var aslında. Fondöten kullanmayı günlük hayatımda tercih etmediğim için bu da dolabın kıyısında köşesinde kalmış. Topak topak olduğunu görünce bunu da atayım dedim.

Lady Speed Stick Fresh Fusion Gel: Kendisi benim en büyük kurtarıcım olmakla birlikte hem ter kokusunu önlüyor hem de kuru tutuyor koltuk altını. Bir markette kampanyalı bulunca bundan depoladım, artık 1 sene boyunca bitenlerde olur herhalde :)

Beauty Formulas El Kremi: Vadettiği gibi gece boyu elleri çok güzel nemlendiriyor. Bu kremin en olumsuz yanı yapısının yoğun olması ve biraz ağır olan kokusu. İlk sürüldüğünde çok ağır bir his veriyor ama ağır olmasına rağmen neyse ki çabuk emiliyor. Bir daha alır mıyım? Alırım ama denemek istediğim bir sürü el kremi varken sıra gelmez muhtemelen :)

Fruit Kicks Hacimlendirici Şampuan: Sık şampuan değiştiren biri olarak en sevdiklerimden birinin bu olduğunu söyleyebilirim. Mis gibi kokmasının yanı sıra saçlarımın hacim kazandığını hissediyorum. Gerçi bunda 6 senedir uzun olan saçlarımı kestirmemin de payı olabilir ama yine de ben çok sevdim bu şampuanı.

Clinique High Impact Maskara: Clinique maskaralarının hassas gözlerime iyi geldiğini düşündüğüm için kullanmaktaydım. Uzun zamandır Clinique dışında bir rimel almamıştım. Uzatması- dolgunlaştırmasını da oldukça beğeniyordum. Fakat geçenlerde Maybelline'in rimelini denedikten sonra alerji yapmadığını ve kirpiklerimi Clinique'ten çok daha fazla uzattığını görünce 30-35 Lira vermenin boşuna olduğunu gördüm. Bir daha alır mıyım, kampanyada görürsem muhtemelen evet, alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor sonuçta :)

Neutrogena El&Tırnak Kremi: Bu kremi çantamda taşımak için almıştım. Yapısını da nemlendirmesini de çok çok iyi buldum. Az bir miktarı bile çatlamış ellerimi dakikalar içinde rahatlatmaya yetiyordu. Şimdi bunun parfümsüzünü aldım onu kullanıyorum. Bu arada üzerindeki yapıştırmayı söktüğüm için bu halde, kusura bakmayın :)

Yves Rocher Jardins Du Monde Kahveli Duş Jeli: Kahveye olan aşkımdan daha önce bahsetmiştim. Duş jelleri konusunda farklı kokular denemeyi sevsem de banyoda mutlaka bir tane bundan duruyor, mutluluğa ihtiyacım olduğu günlerde kullanıyorum :) Böyle bir koku olamaz!

Clinique Rinse Off Göz Makyajı Temizleyicisi: Bunun içinde birkaç kullanımlık ürün var ama hazır bitenler yazısı yazarken bunu da yazayım da bitince atarım diye düşündüm :) Yine hassas gözlerim için Clinique'in en iyisi olacağını düşünmüştüm. Evet, gerçekten de gözlerimi hiç yakmadı ve alerji yapmadı. Ama makyajı çıkarması hiç başarılı değil bu ürünün. Suya dayanıklı olan rimelleri geçtim; normal rimelleri bile çıkartmıyor. 30 küsür liraydı fiyatı yanlış hatırlamıyorsam. Bir daha asla almam. Artık merak ettiğim Bioderma'ya geçiş yapacağım.



Bunların dışında bir de fotoğraftaki Lush'ın tablet toniklerinden bitirdim. Aslında tam bitirdim sayılmaz çünkü içinde erittiğim suyu bir şişeye koydum ve tonik niyetine kullanıyorum. Yani ne kadar sağlıklı bilmiyorum, kullanımında yazmıyor ama ben çok memnunum performansından. Katı temizleyici ile kullanınca siyah noktaları güzel temizliyor.

Bitenler yazısını gerçekten çok seviyorum, dolabımda yenilere yer açıldığının habercisi oluyor çünkü :)

7 comments:

deniz saatçioğlu said...

Teşekkür ederim beni izlediğin için. Ben de izliyorum tabii..

denizsaatcioglu.blogspot.com

özge said...

ohh ne güzel biten ürünlerin yazısını yazmak dimi:)

Anonymous said...

Deniz: Ben de teşekkür ederim o zaman :)

Özge: Kesinlikle :) bir de böyle sayı fazla olunca çok daha güzel :)

MiskinKek said...

bitenler yazılarını okumayı ayrı seviyorum :))

Ben de aynı duş jelini kullanıyorum bu ara ve dediğin tabire bayıldım "mutluluğa ihtiyacım olduğu günlerde kullanıyorum"

Anonymous said...

:) Ama kesinlikle bol mutluluk veriyor bana kahveye olan aşkımdan dolayı...

Sevgili Blog said...

bitirdiklerim yazılarını çok seviyorum ya :) Beni hem kullanmadıklarımı kullanmam için gaza getiriyor,hem de bitenlerin yerine yeni ürünler geleceği fikrine bayılıyorum ;)

bu arada ben de bir mim'in var haberin olsun ;)

Anonymous said...

Evet evet ben de bayılıyorum, dediğin gibi yorumları okuyup hemen gözüme yeni ürün kestiriyorum :)

Ayrıca çok teşekkür ederim mim için :) fotoğraf makinesi erkek arkadaşımda kalmış bugün, dolayısıyla yarın akşam hemen yapıyorum mim'i :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...