Wednesday, October 5, 2011

Mini H&M ve Koton Alışverişim

Bugün Gordion'daki H&M'e bakmaya gittik annemle, mağaza Cepa'ya göre oldukça küçük olmuş; aradığım çoğu şeyi bulamadım. Örneğin Divided marka ürünler yokmuş Gordion H&M'de. Oysa ben Divided marka leopar hırkayı almaya gitmiştim, neyse artık deyip bir çift babet ve bir fular kaptım. Babet benim çok sevdiğim bir çantamla aynı renk ve yalnızca 25 TL olunca kurtulamadı elimden.



Ayrıca daha önce bahsetmedim ama dayanamayıp ilk gün Cepa'ya gittim açılışa. Oluşturduğum listede baktığım çoğu şeyi yakından görünce beğenmedim. Tayt çok kötüydü, çantalardan biri beklediğimden küçüktü birinin de siyahı yoktu. Paltolar üzerimde güzel durmadı. Eteği zaten bulamadım o kargaşada. Bir tek salaş kazaklar konusunda emin değilim. Gidip gelip deniyorum üzerime ve yakışıp yakışmadığı konusunda emin olamıyorum.

Bu arada tam aradığım gibi leopar babet buldum Deichman'da ama numarası yoktu :( artık Deichman mağazalarını aşındıracağım sanırım.


Son olarak Koton'a uğramadan olmazdı. Yine indirimde olan takı reyonundan şu incili zincirli karmaşık kolyeyi bulup, yalnızca 4 TL ödeyerek mutlu mesut ayrıldım oradan.



Her ne kadar sevgilim bu durumumla oldukça dalga geçse de, Koton'da takı reyonunu talan eden birini görürseniz, o muhtemelen benimdir :)

4 comments:

KOVA KADINIYIM BEN said...

babaeti ben de begenıp alamadım numaram yokru :)
şal ise bence pahalı bir baabet degerınde o yuzden almadım.
kotonu talan eden birini görürsen emın ol o da benım.
saaatlere de bakmalıydın 10 liraya sahane seyler vardı.

deichman ayakkabı konusunda orta derece marka ama kendını iyi uyarladı modaya.
leopar ayakkabı vardı topuklu kalmamıs hala soran varmıs :)

Anonymous said...

Aslında rahat değil gibi duruyor ama yine de umarım bulursun numaranı :)
Şal boyutunda olanı değil de bu fular boyutunda olanı, 15TL. Ben geçen sene gittigidiyor'dan H&M'in büyük leopar şalını kargo dahil toplam 10TL'ye almıştım, istersen bir bak oraya.
O zaman hemen saatlere de bakayım bir ara gittiğimde :)

Deichman'ın ayakkabılarını aslına bakarsan hiç kaliteli bulmuyorum ama dediğin gibi modaya uyduruyor kendini. Ayakkabıya çok para vermeyince de modası geçince ya da artık beğenmeyince bir köşeye koymaya içi acımıyor insanın

luzu said...

Fuların aynısından bendede var,yumuşacık bir fular çok severek kullanıyrum.Sende güle güle kullan.Hepsi çok güzel kolyene bayıldım:)

Anonymous said...

Evet ben de çok fazla beğendim yumuşacık oluşunu :)
Çok teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...