Tuesday, January 31, 2012

Mim - Çantalarım

Bu fotoğraf çekimini akşama bırakmam hep kötü fotoğraflara yol açıyor, benim değil hep ışığın suçu yani :p

Neyse, dün bahsetmiştim, sevgili Süslü ve Pembe Dünyam blogunun sahibesi beni mimlemişti hem hakkımda yedi gerçek için, hem de tüm çantalarımı göstermem için.

Bugün de çantalarımı gösteriyorum sizlere..
Tekrar tekrar özür dilerim fotoğraf kalitesi için zira ışık katmaya çalıştıkça kalite daha da bozuldu :)






Çanta almayı çok sevsem de çok zor beğeniyorum, beğendiklerimi de biraz kullandıktan sonra beğenmemeye başlıyorum, dolayısıyla az çantam var. Bu sezon gözüme kestirdiğim var birkaç tane, onlar da yakında dolabımda yerlerini alacaklar :)

Bu mim'i eğer kabul ederlerse sevgili Ayça ve yine Betty'nin Alışveriş Çantası'na gönderiyorum :)

Monday, January 30, 2012

Mim - Hakkımda Yedi Gerçek

Sevgili Süslü Ve Pembe Dünyam blogunun sahibesi beni mimlemiş. Hakkımda yedi gerçek kısmını hemen şimdi yazdım, yarın da çantalarımı göstereceğim mim'i yayınlarım. Kendisine çok teşekkür ederim :)

HAKKIMDA YEDİ GERÇEK

1- Koku takıntım vardır. Terlediğim zamanlarda filan insanlara asla yaklaşamam rahatsız olacaklar diye.  Bu yüzden sabahları duş almadan evden çıkamam.

2- Ankaralıyım ama tam bir İstanbul aşığıyım. İstanbul'un yeri benim için her zaman ayrıdır fakat kendisine olan aşkım hep platonik olarak kalacak :( Hiç İstanbul'da yaşama fırsatım olmadı ve ne yazık ki olamayacak. Tüm düzensizliğine, trafiğine, karmaşasına rağmen orada yaşamayı çok isterdim.

3- Hayvanları çok fazla severim (Hatta hayatımın 2 senesinde vejetaryen olmuşluğum vardır fakat hassas bünye kaldıramayınca ete geri dönmek zorunda kaldım). Elimde olsa evi hayvanat bahçesine çeviririm. Bir kedim var, anlaşabileceklerini bilsem bir köpek ve bir hamster da almak isterim :)

4- Çok hayalperest bir insanım. Yolda tek başıma yürürken bile tonlarca hayal kurarım; eve geldiğimde bunların bazılarını yazıya dökerim. Günün birinde senaryolarımı görebilirsiniz bir yerlerde :p

5- Çok düzenli bir insanımdır. Her şeyin yerli yerinde olmasını severim. Dağınıklığı toparlamadan da yapacağım işe konsantre olamam. Ayrıyeten bu toparlama işlemi de oldukça hoşuma gider. Buna rağmen hiç titiz bir insan değilim, tozlar beni hiç rahatsız etmez :)

6- Kadınlarla geçimim biraz zordur. Aslında bir düşmanlığım yok ama dostluğa çok önem verdiğim için ve ben dostlarım için çok fazla fedakarlık yapıp karşısında da aynılarını beklediğim için çok yakın bir kadın dostum yok. Özellikle Sex and The City'den sonra bunun çok büyük eksikliğini çekiyorum.

7- Yemek yapmayı bilmiyorum, mutfakta da oldukça beceriksizim. Ama çok nadiren heveslenip tariften bakarak filan bir şeyler yapmaya çalışırım.

İşte benim yedi gerçeğim bu :)
Süslü ve Pembe Dünyam benim mimlemek istediğim herkesi mimlemiş, dolayısıyla ben de yapmak isteyen herkese göndereyim...
Düzeltme: Betty'nin Alışveriş Çantası yokmuş ben de onu mimliyorum eğer kabul ederse :)
Sevgiler..

Friday, January 27, 2012

İndirim Ganimetleri - 2

Merhabalar;

Bir önceki postumda, aldıklarımı göstereceğim yeni bir post hazırlayacağımı söylemiştim. Toplu gösterim yapmıyorum çünkü bazen fazla fotoğraf sıkabiliyor insanı. Özellikle profesyonel bir makineyle çekilmemişlerse...

Öncelikle şunu söyleyeyim, Mango Outlet'te dehşet bir indirim var. Zamanında 100 küsür Lira'ya aldığım kabanı 30 Lira'ya görmek beni yıktı ve bu sebeple artık Mango mağazalarından alışveriş yapmamaya karar verdim. Bir şeyi çok beğenmediğim sürece tabii ki...Nasılsa bir sene sonra Outlet'e %70'ten fazla indirimle düşüyor.

Neyse uzatmadan aldıklarımı göstermeye başlayalım :)



Mango Outlet - Artık iş başvuruları yaptığıma göre yavaş yavaş kıyafet hazırlıkları da yapayım dedim ve bu gri ceketi çok uygun bir fiyata aldım. Kotun üstünde de kollarını kıvırarak blazer şeklinde giymeyi planlıyorum..



Uzun ve salaş bir beyaz kazak arayışındayım, bir türlü bulamadım. Şimdilik bununla idare edeyim buluncaya kadar diye bunu aldım :)



Bu tişörtü geçen sene indirimde kaçırdığım için çok üzülmüştüm, şimdi kaçırdığım zamanki indirimli fiyatından da %70 indirimli haliyle aldım, mutluyum! :)




Stradivarius - Kot tayt arayışlarım sona erdi sonunda. Her ne kadar kendisi bana iki beden büyük de olsa, üstüme olunca kalıbı dar herhalde diye aldım. Umarım esneme yapmaz..




Park Bravo - Kocaman şal, kış günlerinde atkının yerini bile tutuyor, oh sıcacık :) Sezonda görüp beğenmiştim, indirimde denk geldim, iyi oldu...



Ve Sephora  - Standlardan ancak bu mineral pudra/fondöteni ve turkuaz gibi görünen ama aslında nane yeşili denilen bu ojeyi bulabildim. Vanilyalı vücut losyonunu bulur bulmaz da hiç kaçarı yok, eve benimle gelecek! :)

Thursday, January 26, 2012

Bu Aralar Ben...

Ebay siparişlerimin hepsine kavuştum ve yenilerinin siparişlerini verdim ^_^ Hepsini bir postta gösterme planlarım var son siparişler gelince :)


Uzun zamandır izlemek isteyip izleyemediğim bu filmi izleme fırsatı buldum. Yahudi Soykırımı ile ilgili izlediğim milyon tane filmden aralarından en güzeli buydu herhalde. Bu zamana kadar izlemediğim için kızdım kendime.


Bir de "Bir Zamanlar Anadolu'da" filmini izledim, Nuri Bilge Ceylan yine beni şaşırtmadı ve görsel bir şölen yaşattı :) Özellikle Uzak filminden sonra bu film, benim için baş köşeye oturdu.



Nihayet Sex and The City'e başlayabildim ve hatta 4.sezonu bitirmek üzereyim. Çok beğendim fakat artık son sezona gelmek istiyorum dönemimizde olması açısından.


Feci şekilde Myfitnesspal'e taktım. Tüm yediklerimi telefondan ve internet bulduğum her yerden giriyor; ona göre gün içinde yediklerimde dengeleme yapmaya çalışıyorum. İştahım çok açık ve bir kaç kilo vermem gerektiğini düşündüğümüzde bu program bana ilaç gibi geldi. Uzun zamandır varolmasına rağmen programı yeni keşfettim ama hala keşfetmeyen varsa benim gibi, şiddetle tavsiye ederim :)


Kaybedenler Kulübü'nden beri okumak istediğim Oruç Aruoba'nın Yürüme kitabını, filmin moduna uydurmaya çalışarak okudum ve çok hoşuma gitti :)


Bunun yanısıra yine uzun zamandır okumak isteyip de bir türlü diğer kitaplar yüzünden okuyamadığım kitapları okudum. İkisini de çok beğendim. 


Ne zamandır devam eden kar yağışını değerlendirdim ve kar seven biri olarak bol bol yürüyüş yaptım; hiç görmediğim yerleri keşfettim. 


Sonunda küpelerimi düzene sokabildim; artık hepsi elimin altında ve bir çift küpe bulmak için saatlerimi harcamıyorum :) Fakat sığmayan küpelerim sebebiyle bu aparattan bir tane daha alacağım.


Hayatıma yulaf ezmesini soktum :) Çok faydalı olduğu için kendisini salatalara, yoğurda ve hatta sütlü tatlıların içine katıyorum yerken. 


Hiçbir özel gün olmamasına rağmen durduk yere sevgilimin bana bu güzel gülleri göndermesi beni çok fazla mutlu etti. Ben de hemen kalpli vazomun arkasına koydum ve solana kadar yatmadan önce onları izledim. Kendisine beni bu kadar çok mutlu ettiği için bir de buradan teşekkür ediyorum :)



Bir de bol bol alışveriş yaptım tabii ki; onları da ayrı ayrı postlarda paylaşacağım..

Sevgiler :)

Saturday, January 21, 2012

Yeni Site Keşfi

Merhabalar;




Bugün size yeni bir site keşfimden bahsedeceğim. Gerçi diğer bloggerlar bahsetti bu siteden ama bir de benden dinleyin dedim :)

Ben internet alışverişini çok seven biri olarak sürekli karıştırırım alışveriş sitelerini. Yurtdışı alışverişimiz sınırladığından beri mecburen Markafoni, Trendyol, Limango, 1V1Y gibi alışveriş sitelerine dönüş yaptım. Bu sitelerden hem mağazalardakinden daha uygun fiyata alışveriş yapıyorum hem de alışverişlerim yaklaşık 1 hafta içinde elimde oluyor. Şimdiye kadar da herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Grupfoni gibi fırsat sitelerinden ise hep yeni yerler keşfetmek, yeni şeyler denemek için fırsatlar satın alıyordum. Hem uygun fiyata yeni yerlere de gidiyorum böylece.

İşte bu keşfettiğim site bütün bu siteleri tek bir çatı altında toplayan bir site. Mailimde dağınık bir şekilde olması yerine toplu olarak buradan bakıyorum artık bu sitelere. 

Eğer siz de benim gibi tek tek maillere bakmaktan usandıysanız, bu siteyi keşfetmenizi öneririm :)

Wednesday, January 18, 2012

Alix Avien 163 Numara+Flormar Nail Art




Geçen hafta güne karlı uyanınca ben de bundan ilham alıp tırnağıma puantiye yapmak istedim. Lacivert zemin üzerine beyaz puantiye fikrine de aklım yatınca aldım elime fırçayı. Ama tam düz yuvarlaklar yapmayı beceremedim. Sanırım o nokta koymaya yarayan aparatlardan almam gerekiyor artık.

Silmek yerine ben de irili ufaklı şekilsiz taneciklerle kar efekti vermeye çalıştım :)




Umarım beğenirsiniz...

Monday, January 16, 2012

Beyaz Çikolatalı Peeling ve Penti İndirimi

Merhaba;
Başlık biraz alakasız oldu farkındayım ama hepsini bir postta anlatmak istedim :)

Dün Rossman'da öylesine dolaşırken birden bu sınırlı sayıda üretilmiş beyaz çikolata ve vanilyalı peeling ile karşılaştım. Kokusu inanılmaz ötesi, Starbucks'taki Beyaz Çikolatalı Mocha'ya benziyor. Peeling özelliği de çok çok iyi çünkü içinde küçük küçük ama çok fazla tanecik var. Kullandıktan sonra cildiniz yumuşacık oluyor.. Bence tükenmeden alın, ben bir ara gidip stoklamayı düşünüyorum hatta.



Sonrasında Penti'de ne var ne yok diye bakayım dedim. İndirimde çok az ürün var. Çok da bir şey bulamadım. Bu kalpli sevimli çorap (2 TL) ve kocaman sevimli ayıcık anahtarlık (3.5 TL) benim aldıklarım.




Bir de alttaki çorabın siyahını alacaktım ama bedeni kalmamıştı ne yazık ki :( Bu da 4 küsür Lira'ya düşmüştü, bedenini bulur bulmaz dolabıma katacağım kendisini...



İyi haftalar diliyorum herkese...

Saturday, January 14, 2012

İndirim Ganimetleri

Bu hafta nihayet gidip alışveriş yapabilme fırsatı bulabildim, zira indirimi kaçırmak istemiyordum. Aslında istediğim şeyleri bulamadım ama birkaç tane başka parça beğendim ve onları aldım :)

Öncelikle Bershka'da ikinci indirim başlamış, duymayanlar varsa her şey tükenmeden koşsun! :)
H&M'de indirimli ürünlerde 3 Al 2 Öde kampanyası var, bir sürü parça toparlamak için ideal. Zira ben alttaki 2 parçayı(3.hırka annemindi o bedavaya geldi) ve iç çamaşırı topladım. Bayağı uygun fiyata denk geliyor.

Çok uzatmadan aldıklarıma geçiyorum;





H&M - Uzun siyah hırkaya ihtiyacım vardı. İlk baştaki hırka sadeliğiyle kalbimi çaldı. İkincisi ise şal gibi ve salaş duruşuyla...



Bershka - Dantel bir şeyler istiyordum ne zamandır, yarasa kollu bu bluz yardımıma koştu neyse ki...Bedeni biraz büyük gibi duruyor ama aslında Medium :)




Accessorize - Ve son olarak 3-4 Accessorize dolaşıp hiçbir şey beğenememiş ve üzülmüştüm. Neyse ki bunları buldum ve kendimi mutlu ettim :) Paris aşkımı dile getirecek daha güzel bir şey olabilir miydi bilmiyorum ama ben bu kolyeyi çok fazla sevdim. Hatta "oh la la" demek istiyorum...

Zara'da hiçbir şey bulamamış olmanın üzüntüsünü ise hala yaşıyorum. Çok bir indirim yoktu zaten, indirimde olanlar da bana hitap etmedi :( Fakat aşağıdaki ayakkabının 39 numarasını herhangi bir Zara'da görenler insaniyet namına bana haber verirse çok mutlu olurum :)



Sevgiler, mutlu alışverişli günler...

Wednesday, January 11, 2012

Fanta'lı Dudak Koruyucusu

Bazen bazı şeyleri neden aldığını sorguladığınız hiç oluyor mu?

Bana çok sık olur ama hiç bu kadar gereksiz bir şey almamıştım sanırım şimdiye kadar. Çünkü sorun şu ki ben kola fanta gibi asitli içeceklerden nefret ederim. İşte bu yüzden bunu neden aldığımı bilmiyorum, sanırım fırçalarımı alırken kendimden geçmiştim ve gözüm hiçbir şey görmüyordu :) ya da blogların etkisi böyle bir şey sanırım, çok fazla olumlu şey duymuştum bu ürün hakkında ve görünce nefretimi arka plana itmiş olabilirim :)

Aslında dudağı nemlendirmesi gayet başarılı, hafiften de parlatıyor ama fanta tadı/kokusu çok kötü, çünkü dediğim gibi nefret ederim ben asitli içeceklerden. Sanırım kendisi bir arkadaşıma bağışlanacak.



Bu arada bu ürünü fırçalarımla birlikte Gratis'ten aldım. Fiyatı 6 ya da 7 Lira civarı olması lazım...

EcoTools Fırça Setim

Merhabalar;
Yeni yılla birlikte yeni yıl wishlist'imi de gerçekleştirmeye başladım :) Serinin ilk ayağı aydınlatıcı far idi, sonraki ajanda oldu ve şimdi de Gratis'ten aldığım bu fırça seti...
Daha önce pek çok blogger bu fırça seti hakkında yazdığı için bir de benim yazmama gerek yok diye düşündüm; daha güzel anlatabileceğimi sanmıyorum. Ama şunu söylemeliyim ki çok çok çok yumuşak ve güzeller..Nihayet benim de düzgün fırçalarım oldu :)



En sevdiğim ise alttaki bu ikisi oldu. Bunda yaptığım makyajın eyeliner ve bazen allıktan ibaret olması da etken olmuş olabilir tabii ki :)






Özellikle Ankara'da yaşayanlara kar yağışı sebebiyle(tabii kışı sevenlere) mutluluk dolu bir hafta diliyorum :)

Thursday, January 5, 2012

The Body Shop İndirimi+Alışverişi


Merhaba;
Yoğunluktan dolayı bir kaç gündür yazamadım, kusura bakmayın..
Umarım herkes güzel bir yılbaşı geçirmiştir. Benim ki çok çok güzeldi, İstanbul'a gittiğime değdi diyebilirim :) Üstüne bir de 1 Ocak'ta aşık olduğum şehirde uyanmak bambaşka bir başlangıç oldu benim için. Her ne kadar çok gezemesek de, yalnızca orada olmak bile mutlu etti beni. Gezemediğim için alışveriş de yapamadım; halbuki Topshop bana göz kırptı defalarca ama hiç vakit olmadı ne yazık ki :(  Ankara'ya getirdiğim tek şey 1 kutu donut oldu. Çünkü bir donut bağımlısı olarak 1 Ocak'ta soluğu hemen Bağdat Caddesi Krispy Kreme'de aldık. Bence Ankara'ya da acilen bir tane açılmalı.


 Mutluluk dolu tablomu paylaştıktan sonra Body Shop ile ilgili olan kısma geliyorum....

Mağazaların indirime girdiğini duyar duymaz Zara ile The Body Shop'a koştum resmen. Kızılay'daki Zara çok fazla kalabalıktı ve yine kalabalık dolayısıyla hiç zevk alamadım; hiçbir şey bulamadan da çıktım. Bir ara AVM'lere gidip Stradivarius, Pull and Bear, Bershka'ya filan bakmak istiyorum ama şu sıralar hiç vaktim yok. Ancak haftaya gidebileceğim sanırım. Umarım bir şeyler kalmış olur...

The Body Shop'ta ise belli ürünlerde %50 indirim var. Gördüğüm kadarıyla indirim; yılbaşı setlerinde ve yılbaşı koleksiyonlarında; Narlı, Yaban Mersinli, Vişneli, Şeftalili ve Papayalı body butterlarda; bir kaç çeşit duş jeli,body mist ve body polish'lerde; born lippy dudak koruyucularında ve bir kaç çeşit makyaj malzemesinde vardı. İhtiyacınız varsa kesin alın derim.

Benim neler aldığıma gelince zaten Vişneli body butter almak için gitmiştim ama şeftalisi inanılmaz güzel kokunca şeftali aldım.
Born Lippy serisi 5 Liraya inmişti, daha önce kullandığım ve muhteşem kokan karpuzlusundan aldım.
Şarap rengi olan ruju ise 12 Lira'ya görünce kaçırmak istemedim.


Ruj oldukça kalıcı, sürümü kolay ve dudağı kurutmuyor. Numarası 62.
Rengi ve dudakta duruşu tam olarak şu şekilde; 



 Sıyrılmış ojelerim ve rujun dudakta duruşu fotoğrafını doğru düzgün çekemediğim için özür dilerim ^_^


Bir de Koton'a uğrayıp bu şirin kolyeyi görünce dayanamadım hemen aldım. Koton'dan sadece takı alıyormuşum gibi görünüyorum ama böyle güzel ve ucuz şeyleri görünce dayanamıyorum :)


İyi haftalar diliyorum herkese...Alışverişle dolu geçsin günleriniz :)

Sunday, January 1, 2012

Yeni Yılınız Kutlu Olsuuun!



Merhabalar;

Siz bu yazıyı okurken ben İstanbul'da olacağım. Döndüğümde yeni bir Ece ve vakit olursa yapacağım alışverişin postları sizleri bekliyor olacak :)

Öncelikle bir seneyi daha geride bırakmış olmanın verdiği mutlulukla yazıyorum bu yazıyı. Yeni yıla girmek bana hep mutluluk vermiştir; çünkü insan hayatında hep yeni başlangıçlara ihtiyaç duyar. Bu başlangıçlar kimi zaman bir insan için hayatının dönüm noktasıdır; kimi zaman da bulduğu bahaneler... Benim yeni başlangıçlara bulduğum bahane yeni yıl. Yeni yılla birlikte yeni kararlarıma merhaba diyorum her sene ve kendimi yeniliyorum. Bu sene de aynı şekilde yeni yıl kararlarım ve yenilenmeye hazır ben, büyük bir heyecanla o büyülü geceyi bekliyoruz.

Buradan herkesin yeni yılını kutluyorum. Umarım siz de o başlangıç noktalarını bulursunuz hayatınızda; umarım 2012 her yönüyle hayallerinizi gerçekleştirebildiğiniz harika bir sene olur sizler için...

Haydi bakalım bu kadar yazı yeter artık eğlenceye! :)

Yeni yılınız kutlu olsun....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...