Wednesday, January 23, 2013

I heart skin care


Merhaba;
Malum her yer indirimde şimdilerde. Ben de çok fazla kayıtsız kalamayıp değişik mağazalardan topladığım ürünlerin kolajını yaptım sizler için.

Hi;
There are sales all around me and so I cannot resist to buy things. So here is a collage of photos of what I bought.

Yves Rocher: Vücut losyonlarını çok beğendiğim için indirimi kaçırmadım. Bir de roll on'larını denemek istediğim için bu mis kokulu olanını aldım. / Because I like the body lotions a lot, I couldn't leave the Vanille Lotion alone :) I also wanted to try the roll on with a wonderful smell.

Ecotools Fırçalar / Brushes: Daha önce bende bir seti vardı fakat içinde kabuki fırça ve karıştırma fırçası da olan bu seti almak istiyordum. Ebay'de daha ucuz olduğunu görünce verdim gitti siparişi. /  I have another set of brushes of Ecotools but I wanted to try the one with the kabuki brush. I've found it on Ebay and bought it.

The Balm Nude Tude Palet: Far sürmeyen beni bile baştan çıkaran güzellikte renklere sahip bu palete daha fazla karşı koyamadım. Aldığım günden beri neredeyse her gün far sürer oldum :) / I usually do not put eye shadow on in my daily make up but still I couldn't resist this pallete. I started to put on eye shadow after I bought it :)

Lush - It started with a kiss lip tint : Lush indirimini duymuşsunuzdur geçen hafta. Ben bunun dışında bir şey bulamadım açıkçası. Bunu da çok beğendiğim için denemek istedim. / Surprisingly, there was a sale at Lush last week. I couldn't find anything except for this one.

The Body Shop: Body butterlarına bayıldığımı daha önce sıklıkla dile getirmiştim. Bu ikili olanları hiç deneme şansım olmamıştı ben de indirimi bu yönde değerlendirmek istedim. El kremleri ise ne zamandır aklımdaydı böyle üçlü halde hem de fazlasıyla ucuz bir fiyata bulunca alıverdim. El temizleme jeli ise her çantaya lazım bence hem de hazır indirimdeyken. / I am in love with the body butters of TBS but I haven' got any chance to try these duo ones. About the hand cremes, I've always wanted to try these ones too. And the hand sanitiser, I guess it is needed in every bag.

11 comments:

Tuba Şahin said...

Çok güzel şeyler almışsın. Güle güle kullan =)

Pamuk Şeker said...

bayıldım vücut losyonlarına :D fırçalarında çok güzelmiş.Hemen bende gidip alışveriş yapmalıyım.
Benim blogumada beklerim;
http://pamuk-sekeer.blogspot.com/

EcesDiary said...

koyukirmizi: Çok teşekkür ederim :)

Tuana Çelik: Ben de kokularına bayıldım bir bakıma :) bloguna hemen bakıyorum :)

kozmetikperisi said...

güle güle kullan cnm,nude palet en sevdiğim:)

lol said...

Bana artistry önerdi arkadaşım geçenlerde ama nasıl bir marka hiç bir fikrim yok kullanmadım.Kıramadım kızcağızı da ama dediğim gibi kararsızım.Bir de gothic makyaj düşünüyorum da siyah ruj bulamıyorum :( yardımcı olursan hayatım sevinirim :)

Anonymous said...

Çok güzel bir bloğunuz var. İzleyiciniz oldum. Siz de beni takip ederseniz sevinirim.
http://elvanozenay.blogspot.com/

Makyaj Kelebegi said...

Ecotools frçalar hariç aynı ürünlere sahibiz.Aynı ürünler için yazılan yorumları okumak çok güzel.Bundan böyle takipteyim.Banada beklerim.
makyajkelebeği

EcesDiary said...

Kozmetik Perisi: çok teşekkür ederim canım, kendisi benim de favorim :)

Eris Trixtania: Artistry'yi ilk defa duydum canım, hemen bakacağım internetten. Maalesef bildiğim siyah ruj yok ama blogumda da fotoğrafı olan Inglot 236 numaraya bir bak istersen, oldukça koyu bir renk ve eminim gothic makyaja çok yakışır

Elvan Özen: Çok teşekkür ederim, hemen bakıyorum blogunuza :)

Makyaj Kelebeği: Ben de çok severim aynı ürünün farklı yorumlarını okumayı :) Ecotools fırçaları da tavsiye ederim. Hemen bakıyorum bloguna :)

lol said...

Renk güzelmiş gerçekten,en kısa zamanda almam lazım onu :D

mühendis said...

ya bu nude tude ya da urban decay nude2 arasında çok kararsız kalıyorum hoş ikisi arasında uçurum derecede fiyat farkı var ama biri ömürlük denebilir sanırım ;) hepsini güle güle kullan ececim

EcesDiary said...

çok teşekkür ederim canım :) aslında çok fazla far kullanan ve profesyonel makyaj yapabilen biri olsaydım kesinlikle urban decay'i alırdım da az kullandığım bir şeye o kadar para vermek istemedim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...