Thursday, January 5, 2012

The Body Shop İndirimi+Alışverişi


Merhaba;
Yoğunluktan dolayı bir kaç gündür yazamadım, kusura bakmayın..
Umarım herkes güzel bir yılbaşı geçirmiştir. Benim ki çok çok güzeldi, İstanbul'a gittiğime değdi diyebilirim :) Üstüne bir de 1 Ocak'ta aşık olduğum şehirde uyanmak bambaşka bir başlangıç oldu benim için. Her ne kadar çok gezemesek de, yalnızca orada olmak bile mutlu etti beni. Gezemediğim için alışveriş de yapamadım; halbuki Topshop bana göz kırptı defalarca ama hiç vakit olmadı ne yazık ki :(  Ankara'ya getirdiğim tek şey 1 kutu donut oldu. Çünkü bir donut bağımlısı olarak 1 Ocak'ta soluğu hemen Bağdat Caddesi Krispy Kreme'de aldık. Bence Ankara'ya da acilen bir tane açılmalı.


 Mutluluk dolu tablomu paylaştıktan sonra Body Shop ile ilgili olan kısma geliyorum....

Mağazaların indirime girdiğini duyar duymaz Zara ile The Body Shop'a koştum resmen. Kızılay'daki Zara çok fazla kalabalıktı ve yine kalabalık dolayısıyla hiç zevk alamadım; hiçbir şey bulamadan da çıktım. Bir ara AVM'lere gidip Stradivarius, Pull and Bear, Bershka'ya filan bakmak istiyorum ama şu sıralar hiç vaktim yok. Ancak haftaya gidebileceğim sanırım. Umarım bir şeyler kalmış olur...

The Body Shop'ta ise belli ürünlerde %50 indirim var. Gördüğüm kadarıyla indirim; yılbaşı setlerinde ve yılbaşı koleksiyonlarında; Narlı, Yaban Mersinli, Vişneli, Şeftalili ve Papayalı body butterlarda; bir kaç çeşit duş jeli,body mist ve body polish'lerde; born lippy dudak koruyucularında ve bir kaç çeşit makyaj malzemesinde vardı. İhtiyacınız varsa kesin alın derim.

Benim neler aldığıma gelince zaten Vişneli body butter almak için gitmiştim ama şeftalisi inanılmaz güzel kokunca şeftali aldım.
Born Lippy serisi 5 Liraya inmişti, daha önce kullandığım ve muhteşem kokan karpuzlusundan aldım.
Şarap rengi olan ruju ise 12 Lira'ya görünce kaçırmak istemedim.


Ruj oldukça kalıcı, sürümü kolay ve dudağı kurutmuyor. Numarası 62.
Rengi ve dudakta duruşu tam olarak şu şekilde; 



 Sıyrılmış ojelerim ve rujun dudakta duruşu fotoğrafını doğru düzgün çekemediğim için özür dilerim ^_^


Bir de Koton'a uğrayıp bu şirin kolyeyi görünce dayanamadım hemen aldım. Koton'dan sadece takı alıyormuşum gibi görünüyorum ama böyle güzel ve ucuz şeyleri görünce dayanamıyorum :)


İyi haftalar diliyorum herkese...Alışverişle dolu geçsin günleriniz :)

4 comments:

sevimli said...

Güle güle kullan, bence rujun dudakta duruşu fotoğrafı çok güzel çünkü üst dudakta ışık vurunca nasıl görünüyor ve alt dudakta ise gölgede nasıl görünüyor öğrenme şansımız oldu. İkisi bir arada:)

Anonymous said...

Teşekkür ederim :) bir türlü istediğim ışığı yakalayamamış olsam da işlevsellik açısından iyi olmuş diyelim o zaman, hiç bu açıdan bakmamıştım :) Ayrıca pozitifliğin açısından da teşekkür ederim :)

way-out said...

ÇOK GÜZEL ŞELER SATIN ALMISSIN RUJUN RENGİ DAHA KOYU GİBİ OLMASINA RAGMEN DAHA ACIK RENKLİ DURUYOR AMA GÜZEL BEN COK BEGENDİM YENİ ACTIGIM BLOGUMADA BEKLERİM :))

Anonymous said...

:) Evet ben de ilk gördüğümde çok koyu zannetmiştim ama keşke biraz daha koyu olsaymış :)
Tabii ki, hemen bakıyorum bloguna, hoşgeldin blog alemine :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...