Thursday, January 26, 2012

Bu Aralar Ben...

Ebay siparişlerimin hepsine kavuştum ve yenilerinin siparişlerini verdim ^_^ Hepsini bir postta gösterme planlarım var son siparişler gelince :)


Uzun zamandır izlemek isteyip izleyemediğim bu filmi izleme fırsatı buldum. Yahudi Soykırımı ile ilgili izlediğim milyon tane filmden aralarından en güzeli buydu herhalde. Bu zamana kadar izlemediğim için kızdım kendime.


Bir de "Bir Zamanlar Anadolu'da" filmini izledim, Nuri Bilge Ceylan yine beni şaşırtmadı ve görsel bir şölen yaşattı :) Özellikle Uzak filminden sonra bu film, benim için baş köşeye oturdu.



Nihayet Sex and The City'e başlayabildim ve hatta 4.sezonu bitirmek üzereyim. Çok beğendim fakat artık son sezona gelmek istiyorum dönemimizde olması açısından.


Feci şekilde Myfitnesspal'e taktım. Tüm yediklerimi telefondan ve internet bulduğum her yerden giriyor; ona göre gün içinde yediklerimde dengeleme yapmaya çalışıyorum. İştahım çok açık ve bir kaç kilo vermem gerektiğini düşündüğümüzde bu program bana ilaç gibi geldi. Uzun zamandır varolmasına rağmen programı yeni keşfettim ama hala keşfetmeyen varsa benim gibi, şiddetle tavsiye ederim :)


Kaybedenler Kulübü'nden beri okumak istediğim Oruç Aruoba'nın Yürüme kitabını, filmin moduna uydurmaya çalışarak okudum ve çok hoşuma gitti :)


Bunun yanısıra yine uzun zamandır okumak isteyip de bir türlü diğer kitaplar yüzünden okuyamadığım kitapları okudum. İkisini de çok beğendim. 


Ne zamandır devam eden kar yağışını değerlendirdim ve kar seven biri olarak bol bol yürüyüş yaptım; hiç görmediğim yerleri keşfettim. 


Sonunda küpelerimi düzene sokabildim; artık hepsi elimin altında ve bir çift küpe bulmak için saatlerimi harcamıyorum :) Fakat sığmayan küpelerim sebebiyle bu aparattan bir tane daha alacağım.


Hayatıma yulaf ezmesini soktum :) Çok faydalı olduğu için kendisini salatalara, yoğurda ve hatta sütlü tatlıların içine katıyorum yerken. 


Hiçbir özel gün olmamasına rağmen durduk yere sevgilimin bana bu güzel gülleri göndermesi beni çok fazla mutlu etti. Ben de hemen kalpli vazomun arkasına koydum ve solana kadar yatmadan önce onları izledim. Kendisine beni bu kadar çok mutlu ettiği için bir de buradan teşekkür ediyorum :)



Bir de bol bol alışveriş yaptım tabii ki; onları da ayrı ayrı postlarda paylaşacağım..

Sevgiler :)

3 comments:

Hilal said...

Güle güle kullan aldıklarını. İlerleyen postları bekliyorum:)

she said...

Çok özendim sana :)
Ağustostan beri o kadar yoğunum ki çok az kitap okuyup çok az film seyredebiliyorum..

heshefashion.com

Anonymous said...

Hilal: Çok teşekkür ederim, en yakın zamanda geliyor post ;)

She: :) aslına bakarsan ben de çok yoğundum, ben de kitap okuyamamaktan şikayetçiydim sonra kendi kendime madem okumak istediğin kitaplar var izlemek istediğin filmler var, bir gün içinde illa ki bir saat ayırabilirsin kendi zevklerine..Sana da tavsiye ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...