Friday, January 27, 2012

İndirim Ganimetleri - 2

Merhabalar;

Bir önceki postumda, aldıklarımı göstereceğim yeni bir post hazırlayacağımı söylemiştim. Toplu gösterim yapmıyorum çünkü bazen fazla fotoğraf sıkabiliyor insanı. Özellikle profesyonel bir makineyle çekilmemişlerse...

Öncelikle şunu söyleyeyim, Mango Outlet'te dehşet bir indirim var. Zamanında 100 küsür Lira'ya aldığım kabanı 30 Lira'ya görmek beni yıktı ve bu sebeple artık Mango mağazalarından alışveriş yapmamaya karar verdim. Bir şeyi çok beğenmediğim sürece tabii ki...Nasılsa bir sene sonra Outlet'e %70'ten fazla indirimle düşüyor.

Neyse uzatmadan aldıklarımı göstermeye başlayalım :)



Mango Outlet - Artık iş başvuruları yaptığıma göre yavaş yavaş kıyafet hazırlıkları da yapayım dedim ve bu gri ceketi çok uygun bir fiyata aldım. Kotun üstünde de kollarını kıvırarak blazer şeklinde giymeyi planlıyorum..



Uzun ve salaş bir beyaz kazak arayışındayım, bir türlü bulamadım. Şimdilik bununla idare edeyim buluncaya kadar diye bunu aldım :)



Bu tişörtü geçen sene indirimde kaçırdığım için çok üzülmüştüm, şimdi kaçırdığım zamanki indirimli fiyatından da %70 indirimli haliyle aldım, mutluyum! :)




Stradivarius - Kot tayt arayışlarım sona erdi sonunda. Her ne kadar kendisi bana iki beden büyük de olsa, üstüme olunca kalıbı dar herhalde diye aldım. Umarım esneme yapmaz..




Park Bravo - Kocaman şal, kış günlerinde atkının yerini bile tutuyor, oh sıcacık :) Sezonda görüp beğenmiştim, indirimde denk geldim, iyi oldu...



Ve Sephora  - Standlardan ancak bu mineral pudra/fondöteni ve turkuaz gibi görünen ama aslında nane yeşili denilen bu ojeyi bulabildim. Vanilyalı vücut losyonunu bulur bulmaz da hiç kaçarı yok, eve benimle gelecek! :)

6 comments:

Hilal said...

Güle güle kullan hepsini. Mango outlet Bahçelievler mi yoksa Forum mu Ececim?

Anonymous said...

Çok teşekkür ederim canım :) Ben bunları Bahçeli Mango Outlet'ten aldım ama diğer mağazalarda da vardır sanırım bu çılgın indirim :)

Unknown said...

Ececeim çok güzel ürünler seçmişsin.Ben de bu kar kıyamette alışverişe çıkmaya niyetlenmiştim ama yollar fena durumda.Bahçeliye uğramak lazım ;)

Anonymous said...

Teşekkür ederim canım..Evet yollar fena ben bunları geçen hafta aldım, yoksa ben de krizdeyim, hazır bu indirimler devam ederken alışverişe gitmek istiyorum :)

Ayshenur said...

ayy o mango kazak bnm yılbası hediyelerimden birydi ve cok sevyorum cnm kazak arkadası olduk:P snde gule gule kullan

Anonymous said...

hehe teşekkür ederim canım :) Evet ben de çok sevdim kendisini hem parıltılarıyla hem de çift renk oluşuyla, sen de güle güle giy :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...