Saturday, January 14, 2012

İndirim Ganimetleri

Bu hafta nihayet gidip alışveriş yapabilme fırsatı bulabildim, zira indirimi kaçırmak istemiyordum. Aslında istediğim şeyleri bulamadım ama birkaç tane başka parça beğendim ve onları aldım :)

Öncelikle Bershka'da ikinci indirim başlamış, duymayanlar varsa her şey tükenmeden koşsun! :)
H&M'de indirimli ürünlerde 3 Al 2 Öde kampanyası var, bir sürü parça toparlamak için ideal. Zira ben alttaki 2 parçayı(3.hırka annemindi o bedavaya geldi) ve iç çamaşırı topladım. Bayağı uygun fiyata denk geliyor.

Çok uzatmadan aldıklarıma geçiyorum;





H&M - Uzun siyah hırkaya ihtiyacım vardı. İlk baştaki hırka sadeliğiyle kalbimi çaldı. İkincisi ise şal gibi ve salaş duruşuyla...



Bershka - Dantel bir şeyler istiyordum ne zamandır, yarasa kollu bu bluz yardımıma koştu neyse ki...Bedeni biraz büyük gibi duruyor ama aslında Medium :)




Accessorize - Ve son olarak 3-4 Accessorize dolaşıp hiçbir şey beğenememiş ve üzülmüştüm. Neyse ki bunları buldum ve kendimi mutlu ettim :) Paris aşkımı dile getirecek daha güzel bir şey olabilir miydi bilmiyorum ama ben bu kolyeyi çok fazla sevdim. Hatta "oh la la" demek istiyorum...

Zara'da hiçbir şey bulamamış olmanın üzüntüsünü ise hala yaşıyorum. Çok bir indirim yoktu zaten, indirimde olanlar da bana hitap etmedi :( Fakat aşağıdaki ayakkabının 39 numarasını herhangi bir Zara'da görenler insaniyet namına bana haber verirse çok mutlu olurum :)



Sevgiler, mutlu alışverişli günler...

4 comments:

GüzelGül said...

güle güle giy canim hepsinide

Mein Blog/Blogum

Anonymous said...

Çok teşekkür ederim canım :)

AyçA said...

Canım güle güle kullan. Ben de uzun zamandır bakamadım 2. indirim başladıysa bir bakıyım:))

Anonymous said...

Çok teşekkür ederim canım. Evet, oldukça ucuzlamış Bershka mutlaka bakmalısın. Diğerleri de bir an önce girer umarım ikinci indirime..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...