Monday, January 30, 2012

Mim - Hakkımda Yedi Gerçek

Sevgili Süslü Ve Pembe Dünyam blogunun sahibesi beni mimlemiş. Hakkımda yedi gerçek kısmını hemen şimdi yazdım, yarın da çantalarımı göstereceğim mim'i yayınlarım. Kendisine çok teşekkür ederim :)

HAKKIMDA YEDİ GERÇEK

1- Koku takıntım vardır. Terlediğim zamanlarda filan insanlara asla yaklaşamam rahatsız olacaklar diye.  Bu yüzden sabahları duş almadan evden çıkamam.

2- Ankaralıyım ama tam bir İstanbul aşığıyım. İstanbul'un yeri benim için her zaman ayrıdır fakat kendisine olan aşkım hep platonik olarak kalacak :( Hiç İstanbul'da yaşama fırsatım olmadı ve ne yazık ki olamayacak. Tüm düzensizliğine, trafiğine, karmaşasına rağmen orada yaşamayı çok isterdim.

3- Hayvanları çok fazla severim (Hatta hayatımın 2 senesinde vejetaryen olmuşluğum vardır fakat hassas bünye kaldıramayınca ete geri dönmek zorunda kaldım). Elimde olsa evi hayvanat bahçesine çeviririm. Bir kedim var, anlaşabileceklerini bilsem bir köpek ve bir hamster da almak isterim :)

4- Çok hayalperest bir insanım. Yolda tek başıma yürürken bile tonlarca hayal kurarım; eve geldiğimde bunların bazılarını yazıya dökerim. Günün birinde senaryolarımı görebilirsiniz bir yerlerde :p

5- Çok düzenli bir insanımdır. Her şeyin yerli yerinde olmasını severim. Dağınıklığı toparlamadan da yapacağım işe konsantre olamam. Ayrıyeten bu toparlama işlemi de oldukça hoşuma gider. Buna rağmen hiç titiz bir insan değilim, tozlar beni hiç rahatsız etmez :)

6- Kadınlarla geçimim biraz zordur. Aslında bir düşmanlığım yok ama dostluğa çok önem verdiğim için ve ben dostlarım için çok fazla fedakarlık yapıp karşısında da aynılarını beklediğim için çok yakın bir kadın dostum yok. Özellikle Sex and The City'den sonra bunun çok büyük eksikliğini çekiyorum.

7- Yemek yapmayı bilmiyorum, mutfakta da oldukça beceriksizim. Ama çok nadiren heveslenip tariften bakarak filan bir şeyler yapmaya çalışırım.

İşte benim yedi gerçeğim bu :)
Süslü ve Pembe Dünyam benim mimlemek istediğim herkesi mimlemiş, dolayısıyla ben de yapmak isteyen herkese göndereyim...
Düzeltme: Betty'nin Alışveriş Çantası yokmuş ben de onu mimliyorum eğer kabul ederse :)
Sevgiler..

3 comments:

AyçA said...

1. ve 2. maddeye katılıyorum ben de öğleyimdir:)

Sevgilerle...

Unknown said...

Çoğu madde benim için de geçerli :)Seni yakından tanımak da güzel oldu bebeğim <3

Anonymous said...

Ayça: Yalnız olmadığıma sevindim canım özellikle koku konusunda :)

Süslü ve Pembe Dünyam: Seni de yakından tanımak güzel oldu canım :) Ayrıyeten benzerlik göstermemize de sevindim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...