Saturday, March 3, 2012

Sally Hansen Mucize Tırnak Kalınlaştırıcı

Merhabalar;

Bugün sizlerle büyük umutlarla alıp hayal kırıklığına uğradığım ürünü tanıtmak istedim.

Daha önce bir şekilde bahsetmiştim tırnaklarımın yapısından. O kadar inceler ki, üzerine bastırınca kağıt gibi şekil alıyorlar. Kullanmadığım tırnak sertleştiricisi, kalsiyum sütü filan kalmadı herhalde ama ne yazık ki hiçbiri fayda etmedi.


Sally Hansen'ı kullananlar çok memnundu. Ayrıca ürün 4 günde %70 oranında sertleşme ve para iadesi vadettiği için adamların bir bildikleri vardır diye almayı istiyordum bu ürünü. Trendyol'da da indirime girmişti ve benim kargo parasını karşılayacak kadar hediye çekim olunca alayım artık dedim. Toplamda 26 Lira gibi bir şey ödemiştim.









Ürün elime ulaşınca hemen denedim. Kullanımı diğer sertleştiricilerden biraz farklı. 4 gün boyunca her gün bir kat sürüyorsunuz sonra çıkartıp 4 gün sonra yineliyorsunuz bu işlemi. Tırnaktan çıkartma işlemi çok sıkıntılı, oldukça uğraştırıyor.

Ürün tüm vaatlerine rağmen ne yazık ki hiçbir işe yaramadı. Ve hatta aksine üçüncü katta filan soyulmaya başlayarak daha çok zayıflattı tırnaklarımı. Üstelik oje altına kullanmayı denediğimde ojenin ömrünü kısalttı.

Kısacası hiç memnun kalmadım, boşu boşuna para vermiş oldum :( Tabii şunu da ekleyeyim: Bu üründen memnun kalanların sayısı çok fazla dolayısıyla sorun benim tırnaklarımla ilgili olabilir.


Sizlerin var mı deneyip memnun kaldığınız ve bana önerebileceğiniz bir yöntem?

3 comments:

Merve said...

Daha önce sana önerdimmi hiç hatırlamıyorum ama ben yinede yazıyım :)
Kesinlikle menekşe yağını dene derim ben sana. Benim tırnaklarımda senin bahsettiğin kıvamdaydılar + soyuk soyuk olma sorunumda vardı. Bu sebeple tırnaklarımı mümkünü yok uzatamıyordum. Menekşe yağı hem soyuk soyuk olma sorununu tamamen ortada kaldırıyor hemde tırnakları sertleştiriyor.
Eğer alıp denemeye karar verirsen her gece yatmadan önce ve banyodan çıkınca mutlaka tırnaklarına masaj yaparak uygula.
Birde neutrogenanın el ve tırnak kremi var. Oda tırnakları inanılmaz şekilde güçlendiriyor.
Menekşe yağını sürdükten 10 dakika sonrada bu kremle tırnaklarına masaj yaparsan farkı en kısa zamanda göreceğinden eminim :)
Menekşe yağı aktarlarda 5-6 tl gibi bir fiyata satılıyor. Neutrogena el ve tırnak kremi ise 9-10 tl civarında

Anonymous said...

Az önce sipariş verecektim bu ürünü. Yazını okuduktan sonra biraz daha sorup soruşturayım dedim :)

Anonymous said...

Aswang: Önermemiştin canım ama sanırım ben senin blogundan okumuştum ya da yaptığın bir yorumdan sanırım. Eğer bu kadar çabuk işe yaradıysa ben de hemen gidip yarın alıyor ve başlıyorum bu masaja. Neutrogena'yı kullandım canım ama ne yazık ki onun da bir faydası olmadı benim tırnaklarıma :(

Adsız: Ama yazıda da uyardığım gibi genel anlamda çok memnun olanlar var ve hatta mucizevi bir şekilde tırnakları sertleşenler, bunu da gözönünde bulundur derim ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...