Friday, December 23, 2011

By Ay Bitenler

Merhaba;
Bu ay bitirdiklerim biriktiği için fazla sayıdalar umarım sıkılmazsınız okumaktan :) Hemen başlayalım o zaman...



 Vaseline Kakaolu Vücut Kremi: Önceki yazılarda bahsetmiştim; bu kremle ilgili her şeyi çok sevdim. Kokusunu, nemlendirmesini..Mis gibi kakao kokuyor. Cildi yumuşacık yapıyor..Tek olumsuz yanı ağır yapısı nedeniyle biraz geç emilmesi ama kokusu için katlanılır bence. Losyonunu aldım bildiğiniz gibi onda da aynı durum var ama yine de almaya devam edeceğim :)

FruitKicks Şampuan: şuradaki bitenler yazımda detaylı olarak bahsetmiştim. Bioblas öncesi kullanıp bitirdiğim son şampuandı.

Bioblas Anti-Stress Şampuan: Eveet, bu şampuanı genel anlamda sevmiştim, vadettiği gibi saç dökülmesini azalttı. Muhteşem de kokuyor ve bu koku çıkmıyor saçtan. Fakat ben bir daha almayacağım çünkü saçımı o kadar yağlandırıyor ki, sabah duş alıyordum akşama saçlarım sanki iki gündür duş almamışım gibi oluyordu. Ayrıca saçımın her yerinde sivilceler çıktı. Dolayısıyla performansı her ne kadar iyi olsa da benim saçıma uymadı.

Bioblas Saç Maskesi: Hatırlarsanız bunu şampuanın yanında hediye vermişlerdi; bir eksisini de görmedim artısını da. Kokusu yine çok güzeldi. Ayrıca kullandığım zamanlarda saçlarım hiç dolaşmadan tarandı. Fakat bundan alacağımı sanmıyorum çünkü Watson's saç maskeleri de aynı işi görüyor.

Rival De Loop Makyaj Temizleyici Diskler: Daha önce bunlarla ilgili yorum yapmıştım. Diskleri çok ince. Ayrıyeten rimeli ve eye liner'ı çıkartmakta zorlanıyorlar. Fakat yine de pratik oldukları için ucuz bir alternatif olabilirlerdi eğer 2 TL'den satılmaya devam etselerdi. Ama ne oldu bilmiyorum Rossman birden fiyatını 7 TL'ye çıkarmış. 7 TL'ye asla değmez bence o yüzden tavsiye etmiyorum.

Pastel Oje: Bunun numarası silindiği için yazamıyorum ama çok hoş bir nar çiçeği rengiydi. 2-3 sene önce almıştım iyice koyulaşmış kıvamı, doğru çöpe gitti.

Lush Love Lettuce Maske: Lush çalışanları denemem için vermişlerdi bu maskeyi. Kendisini diğer Lush ürünleri gibi çok çok sevdim. Gittiğimde orijinal boyunu alacağım. Cildimi yumuşacık yaptı ve siyah noktalarımı temizledi. Fakat bir blogda okumuştum çok çabuk küfleniyormuş, umarım olmaz öyle bir şey çünkü her ne kadar orijinal boyu 4 kullanımlık yazsa da bence 2-3 ay gider. Bu küçüğü bile ben ancak 1 ayda bitirebildim.

Givenchy Very Irresistible Duş Jeli: Bu benim imzam olan kokunun duş jeli. Bir kofrenin içindeydi. Ne zamandır banyoda duruyor bilmiyorum ama kullandım bitti. Parfümü daha kalıcı hale getiriyor ama tek başına bu duş jelinin kokusu hiç kalıcı değil.

Avon Foot Works Ayak Kremi: Avon'un sevdiğim tek ürünü bu herhalde. Ayakları yumuşacık yapıyor. Şu an elimde Oriflame'in ayak kremi var ama beğenmezsem buna dönüş yapabilirim.

Eyüp Sabri Tuncer Cherry Pie Vücut Losyonu: Zamanında söylediğim iki setten kalan son losyondu. Kokusu ilk başta biraz ağır gelse de sonrada çok tatlı bir kokuya dönüşüyordu. Ben bu setleri çok seviyordum ama EST içine parfüm ekleyip 60 Lira'ya satmaya başladı ne yazık ki, eski kampanyaları çok daha güzeldi, dolayısıyla bir daha alamayacağım.

Oriflame Body Perfect Selülit Kremi: Aslında tam krem değil de jel yapıdaydı. Annemin yanlışlıkla siparişini verdiği bir üründü. Benim selülitim görünürde yok sadece sıkıştırınca görünüyor. Bu jeli sabahları masaj yaparak bir ay boyunca uyguladım. Memnun kaldım mı, hayır. Çünkü bir değişiklik olmadı ve bu krem 30 Lira etmez bence.

Bepanthen Krem: Bu benim en sevdiğim nemlendiricim. Hiç de değiştirmeyi düşünmüyorum. Hem cildime çok iyi geliyor/yumuşacık yapıyor, hem sivilcelendirmiyor hem zararsız hem de ucuz. Bu kreme başlayışım da şöyle oldu. Bir yaz tatili sırasında 30larında(yani öyle zannettiğim:) bir kadınla tanışmıştım. Sonraları kadının aslında 40lı yaşların sonunda olduğunu öğrenmiştim. Kendisi tek sırrının Bepanthen olduğunu söyler söylemez o gün gidip almıştım. Yaşlanma korkusu daha şimdiden başladı evet :)


Bir bitenler yazısı daha sona erdi, mutluyum, yine ürünler bitti yenilerine yer açıldı :)

Mutlu ve güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle...

4 comments:

RueChicPieces said...

haha - bende Cremlerimi bitiginde hep öyle keserim :) Blogun cok güzel ! Selamlar, Liz

Anonymous said...

:) kestikten sonra abartısız 4-5 günlük çıkıyor, o yüzden ziyan olmuyor böyle bence doğru bir şey yapıyoruz :)
Çok teşekkür ederim, ben de senin blogunu çok beğendim, benden de sevgiler :)

Helly Helena said...

aaa ben de kesenlerdenim :) yaşasın tek değilmişim :)) sevgiler..

Anonymous said...

Yok yok kesinlikle tek değilsin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...