Thursday, December 8, 2011

Yeni Yıl İçin Wishlist

Merhaba;
Geçen sefer ki wishlist'im çoğunluğu "wish" olarak kalacak ürünlerden oluşuyordu. Bu sefer hem istek hem de bir nevi alışveriş listesi olacak şekilde hazırladım kolajı..Bakalım yeni yıl için neler istiyormuşum:




Nars Afghan Red Ruj: Kırmızı ruj aşkım sebebiyle sevgili Tuğba'nun blogunda gördüğümden beri istiyorum bunu. En yakın zamanda ekonomik durumum düzelince kavuşacağız kendisiyle :)

Ecotools makyaj fırçaları: Daha önce fırça konusunda fakir olduğumu söylemiştim. Artık bir yerden başlamak lazım bu eksikliği gidermek için :) Bu setin içinde tam benim kullanacağım fırçalar varmış, çok sevdim. En yakın zamanda Gratis'e gidilecek ve alınacak!

Siyah Snood: Aslında siyah bir snood istiyorum ama Asos'un bu leopar desenli snood'una da hayır demem.

Tiffany&Co Küpeler: Bunların gerçeğini nasıl bulurum bilmiyorum ama arada sırada gittigidiyor'da uygun fiyatlarda kampanyaya giriyor. Bu sefer hiç düşünmeden alacağım.

Sahte Kürk Etol: Herşeyin üzerine güzel duruyorlar yahu bunlar da; hem de sıcacık tutarlar. Siyahından bir tane olsa fena olmaz. Tabii ki sahte olanından.Gerçek olanlarını alanları ve bu yüzden kendilerini eleştirenleri 'alamadıkları için laf ediyorlar' şeklinde saçma sapan şekilde suçlayanları kınıyoruz. Sırf moda uğruna hayvanların acımasızca öldürülmesiyle mutlu olmak nasıl bir caniliktir bilemiyorum.

Mac Mineralize Pudra ve Manila Paper Far: Bunları alabilmem için öncelikle elimdekilerin bitmesi gerekiyor ne yazık ki. Özellikle pudrayı da çok kullanmadığım için bu isteğim seneye bile sarkabilir.

Koton Geniş Paça Puantiyeli Pantolon: Bunu sezonda görmüştüm ama 80 Lira vermeye elim gitmemişti.İyi ki de gitmemiş çünkü az önce 1V1Y.com'da gördüm. 25 Lira'ya inmişti ama tükenmişti ne yazık ki :( Bu pantolonla aşk yaşıyorum, hazır indirimdeyken umarım mağazada bulabilirim.

H&M Şapka: İstisnasız her hafta mağazayı kontrol etmeme rağmen bulamadığım için artık yavaş yavaş ümidimi kesiyorum ama yine de vazgeçemedim işte. Bir mucize olsa da bulsam...

Moleskine 2012 Ajandası: Yeni yılla ilgili en sevdiğim şeylerden biri de benim ajanda bulma telaşım. Unutkan biri olduğum için ajandalara oldukça ihtiyacım oluyor. Ayrıca hayatımı düzenlemeyi seviyorum ve her sene yeni bir ajanda alınca kendimi çok mutlu hissediyorum. Bu sene de Moleskine alıp almamakta kararsızım aslında çünkü sayfaları istediğim gibi değil ama yine de beğeniyorum. Daha güzelini bulana kadar şimdilik bunu alma planlarım var.

Ve son olarak yeni yılda bir de istediğim işe girebilmeyi diliyorum. Bu kadar öğrencilik yeter; biraz da kendi paramı kazanayım artık...

5 comments:

Hilal said...

Ececim Ecotools fırçalar Markafoni ve Limango'da çok güzel indirmlerle satılıyor bazen. Aklında olsun:)

Unknown said...

ayh benim de wishlist yapasım var ama çok kabarık olacak her ay biraz biraz almayı planlıyorum :D
nars'tan başka bir renk ruj ve eco toolslar benim de listemde :)

Anonymous said...

H: canım çok teşekkür ederim haber verdiğin için, o zaman Gratis'e gitmek yerine bekleyeyim, yakında girer herhalde kampanyaya yılbaşı geliyorken :)

Dofa: Aslında bu wishlist'ler hem yararlı hem de zararlı olabiliyor almaya teşvik konusunda :) o zaman yeni yılda bizlerin olsun tüm istediklerimiz :)

hayatreceli said...

bu pantalona bende aşık oldum valla puantiye hiç vazgeçemediğim bir şey:))

sevgiler...

http://hayatreceli.blogspot.com

Anonymous said...

Puantiye benim için de kesinlikle vazgeçilmez :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...