Sunday, June 3, 2012

Son Alınanlar / Latest Cosmetic Purchases

Merhabalar;

Duymayan kaldı mı bilmiyorum ama Essence markası artık Gratis'lere geldi. Bazı ürünleri gelmemiş olmasına rağmen Gratis'e çok çok teşekkür ediyorum. Zira Essence benim yabancı bloglarda görüp keşke burada da olsa dediğim markalardandı; çok da iyi oldu :) Haberi alır almaz Gratis'e koştum resmen yalnız aklınızda bulunsun, Kızılay'daki Gratis'te yok ürünler.

Hi;
After a long week, it was a surprise for me to hear that the Essence products are now in Turkey. I was really happy and immediately, I went to buy something from that brand. Not all the products were on the stall but still I could find a few things to buy. Here are what I bought;






Yabancı bloglardan bu eyeliner'ın çok iyi olduğunu ve akma-bulaşma yapmadığını duymuştum; görünce hemen attım sepete, aşağıda swatchını bulabilirsiniz. Eyeliner fırçalarımı yıkamaya üşendiğim için yeni bir taneye ihtiyacım vardı, bu fırça da yumuşacık ve ince olunca almaya karar verdim. Son olarak da ojelerinin iyi olduğunu duymuştum. Bu 'Time of Romance' rengini aldım.
I've heard that the eyeliner pen is really good and it does not smudge or run. It's swatch is as shown below. The gel eyeliner brush was so soft and since I'm too lazy to wash my brushes, I needed to buy one and I like the colour of the nailpolish. It is called "Time for Romance". 


Tabii bünye gitmişken boş durur mu? Bir kaç ihtiyacım olan şeyi de alıverdim hemen. Oje çözücü ve Listerine ne zamandır almak istediklerim listemdeydi. Kokulu ojeleri ve özellikle kahve kokulu olanı almamam beklenemezdi :)

I've also bought other products that I needed. Listerine Mouthwash and Kalyon Nailpolish Solvent were on my list for a long time to buy and the perfumed nail polishes(Grapefruit, Chocolate-Coffee) were shown on many blogs and I was wondering about them.


Son olarak da Pastel Greyfurtlu oje ve yüzük parmağımda da Essence Time for Romance'ın swatchını yaptım.
Lastly, here are the swatches of the nailpolishes Pastel Grapefruit and on my ring finger Essence Time For Romance.

4 comments:

Anonymous said...

aldıklarınnı güle güle kullan:)

keşke essence in mineral pudrası da gelseydi ya.

BuseYavuz said...

aa oje çözücüyü ilk defa duyuyorum, yararlı bir şeye benziyor alınacaklar listesine eklenmeli hemen :)
güle güle kullan aldıklarını, sevgiler:)

kozmetikkedisi said...

kokulu ojelerin aldığın renklerin aynısını bende yeni aldım:))

Anonymous said...

enguzelhikayem: çok teşekkür ederim :) bazı ürünler gelmemiş hakkaten ben de çok üzüldüm. Özellikle tırnak baskı setinin ve beğendiğim bir dudak parlatıcısının istediğim renginin gelmemesine :( Mineral pudrayı da duymamıştım, hemen bakıyorum :)

BuseYavuz: Ben de görür görmez aldım ama henüz kullanma fırsatı bulamadım, o yüzden yorum yapamıyorum :) çok teşekkür ederim canım

Kozmetikkedisi: Güle güle kullan canım :)ama keşke biraz daha kalıcı olsaydı kokuları :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...