Wednesday, January 21, 2015

BBW İndirimi/Haul

Merhaba;

Çok severek takip ettiğim rainlatte geçenlerde BBW alışverişini paylaştı. BBW indirime girdi ve ben bu aralar İstanbul'a gidemiyorum diye üzülürken gerçekten ilaç gibi geldi çünkü telefonla sipariş hizmeti olduğunu bilmiyordum. Hemen Antalya mağazasını aradım ve oldukça rahat bir şekilde istediğim ürünleri sipariş ettim. Kargom ertesi gün elimdeydi. Bu arada UPS ile gönderilmişti ve ücreti yalnızca 6 TL tuttu Ankara'ya. Bundan sonra hep kullanacağım bir sistem olacağına hiç şüphem yok.


Hi;
Since BBW is on sale right now and since I am a huge fan of BBW, I decided to order on phone because unfortunately, there is no BBW shop in Ankara.




Gelelim neler aldığıma:
So here is what I have bought:

- Vanilla Bean Noel Mum/Candle
- Triple Moisture Cream Warm Vanilla Sugar ve Sea Island Cotton
- Vanilla Bean Noel El Kremi / Hand Cream
- Winter Candy Apple Vücut Losyonu / Body Lotion
- Vanilla Bean Noel Vücut Spreyi / Body Mist

4 comments:

aysedeniz said...

ödeme işlemi nasıl oluyo acaba

Junkhead said...

Warm vanilla sugar Triple cream ne kadar olmuuş acep ?? :) Güle güle kullan hepsini de.Stokları nasıldı,çeşit var mıymış? İlk indirimde aldım birkaç parça şey İst.te olmama denk geldi ama yine dayanamıyorum.Sanırım ben de arayıp sipariş vericem :D

EcesDiary said...

aysedeniz: ödemede maalesef yalnızca tek seçenek var o da havale :(

junkhead: çok teşekkür ederim :) öncelikle Antalya olduğu için herhalde tüm istediğim ürünler vardı ama mesela mumların kokuları tükenmeye başladı demişti konuştuğum kişi. triple kremlerin hepsi 10 TL'ye inmiş. kesinlikle tavsiye ederim :)

Anonymous said...

Merhaba, blogunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Ben de bloguma beklerim. Sevgiler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...