Sunday, September 11, 2011

Bir Watson's - Rossman Alışverişi

Sınav dönemlerinde birikmiş olan stresi atmanın en iyi yolu alışveriş olsa gerek. "Alışveriş terapiden daha ucuz" diye boşuna dememişler :) Yine stres dolu olduğum bu günde birkaç parça bir şey almak üzere evden dışarı attım kendimi ve şunları aldım:



El kremi Rossman'da satılan Rival De Loop markasının. Boyutu tam çantada taşımalık ve yapısı/nemlendirmesi çok güzel. Kokusu da nar mı desem şeftali mi karar veremedim ama sonuç olarak nefis kokuyor. 3 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Kadın figürlü olan cımbız da yine aynı markanın. Aynı şekilde çantada taşımak üzere aldım.

Yaz aylarıyla birlikte ne kadar özen gösterirsem göstereyim dudaklarımın çatlama oranı bir hayli arttı. Evdeki dudak koruyucuların hiçbiri de kalıcı bir çözüm getirmedi. Sürdüğüm an için rahatlatıyor ama bir kaç saat sonra dudaklarım tekrar eski haline dönüyordu; dudak koruyucunun bir anlamı da kalmıyordu. Dolayısıyla medikal bir ürün olarak Blistex'in bu MedPlus'ını denemeye karar verdim. Oldukça mentollü olduğu için dudağa ilk sürüldüğü anda verdiği ferahlık hissi çok yoğun. Hatta biraz fazla ferahlık hissi oluşuyor :) Kokusu da keskin ama rahatsız edici değil. Vadettiği gibi bakım ve hızlı ferahlık sağlıyor. Kısacası memnun kaldığım bir ürün oldu.
Emily göz kalemlerinin ise dayanıklılık ve sürüm konusunda beğenildiğini biliyordum. Hazır bu rengini bulmuşken bunu da bir deneyeyim dedim ve attım sepete. Sonuç olarak ben de başarılı buldum bu kalemi. Rengi ise aşağıdaki gibi:


Bir stres alışverişi de işte böyle sonuçlandı. Rahatladım mı? Kesinlikle daha iyiyim :)

2 comments:

cecilia said...

rahatladığına eminim cnm alışveriş en güzel terapidir :)emily göz kalemleri gerçekten hem başarılı hem ucuz, her renginden edinmek lazım aslında..

Anonymous said...

Kesinlikle canım, fakat tabii stres durumları aynı zamanda bütçeye zararlı :)
Kesinlikle katılıyorum, çok da beğendim sürümünü ve akmamasını, bulduğum yerde diğer renklerini de alma planlarım var :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...