Thursday, September 22, 2011

Kozmetik İndirimi Olursa...

Bahçeli 7.Cadde'de 20 Eylül'de Gratis açılmış ve bunu dün öğrenen ben, bugün soluğu orada aldım. İçeri girerken bir şey almayacağıma dair kendimi öyle bir şartlamıştım ki, 1.30 TL'ye gördüğüm yağ emici kağıtları bile almadım. Zaten Gratis küçücük bir mağazaymış(İstanbul'daki de böyle mi acaba yoksa Ankara'ya mı bu muamele?), bir de kalabalık olunca canım bakınmak istemedi, şöyle bir göz attım, çıktım. Çıkarken de kendimi irademden dolayı tebrik etmiştim. Taaaa ki hemen karşısında Kozmetik Dünyası diye bir mağazada her şeyde %50 indirim olduğunu görünceye kadar. Ojelerin tanesi 1 TL, güneş kremleri 15 TL civarı, saç boyaları 5 TL, Flormar/Golden Rose ürünleri 3-4 TL'den başlayan fiyatlar ve Loreal, Max Factor, Innova gibi standlar da yarı fiyatınaydı... Tahmin edebileceğiniz gibi çok kalabalık olmasına rağmen, bu fırsat kaçmaz diyerek Gratis'e girerken ki sözümü unutuverdim. 2 adet oje, Loreal Glam Shine serisinden bir parlatıcı ve pudra süngeri alarak kendimi zoraki dışarı attım. Daha bir çok şeyde gözüm kaldı ama abartmayayım dedim. Bunlarla beraber kendi çapımda bir süre kozmetik diyetine girmeye karar verdim. Hatta bu sebeple mağazalara bile girmeyeceğim çünkü dayanamayıp bir şeyler alıyorum.

 Aldıklarıma gelince;



 Öncelikle dudak parlatıcısı çok fazla seven biri değilim. Fakat bunun rengi o kadar tatlıydı ki dayanamadım. 30 TL'den 15 TL'ye düşmüştü. Yağı çıkmış gibi olan görüntüsü beni beklemişliği konusunda şüphelendirse de fırçasını çektikten sonra görüntü düzeldi. Rengi çok tatlı değil mi??
Numarası 153 bu arada.



















Bir de bu ojeleri aldım; Pastel 69 Numara(Chanel Paradoxal muadili olarak gösterilen renk) ve Flormar Super Shine 19 Numara.



Bahsettiğim yerde indirim haftasonuna kadar devam edecekmiş sanırım, fakat mağaza 6buçukta kapanıyormuş. İndirimi kaçırmak istemeyenlere duyurulur :)

5 comments:

KOVA KADINIYIM BEN said...

hadi ya
hemen yrn ugruyorum gratise tabi bir sey kaldıysa :)
cok güzel bir haber bu saol

özge said...

güzel günlerde kullan :)

Anonymous said...

Kova Kadınıyım Ben: Yok yok Gratis değil, onun karşısında Kozmetik Dünyası diye bir yer :) talan edilmemişse güzel şeyler vardı :)

Özge: çok teşekkür ederim :)

cecilia said...

valla sen gene ucuz atlatmışsın ececim benim gözüm dönerdi heralde tam benlikmiş mağaza ama ankarada sanırım :/

Anonymous said...

Evet canım Ankara'da, dediğin gibi ucuz atlattım sayılır :) yani aslında benim de gözüm döndü de bu kendime hakim olabilmiş halim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...